lauantai 2. maaliskuuta 2013

HELMIKUU 2013


Ulkona parhaillaan riehuvan lumimyrskyn innoittamana kaivelin helmikuun kuvia. Totesin, että kovinkaan paljon en viime kuussakaan kameraa ulkoiluttanut, mutta jokunen ruutu sentään tallentui muistikortille. Lisääntynyt liikuntainnostus näkyy muiden harrastusten vähäisyytenä, viime kuussa kulutin huomattavasti enemmän aikaa salilla ja lenkkipoluilla kuin tässä koneen vieressä. Ihan hyvä niin ja toivonkin kovasti, että tämä vire jatkuu. Tosin tämän päivän jalkatreenin jälkeen voi olla, että ainakin pari, kolme päivää tästä eteenpäin on pelkkää istumista tiedossa. Aina kannattaa kokeilla jotain uutta ! ;)

Kivaa viikonlopun jatkoa talvisista tunnelmista huolimatta ! Minulla on nyt tiedossa legokaupungin rakentamista ja iltasatuja rauhallisissa merkeissä. Huomenna pääsen taas lumitöihin, huh. Toisaalta, se on melko hyvää hyötyliikuntaa, joten puolensa silläkin hommalla.

13 kommenttia:

 1. Sen pari kertaa kun olen kameraa ulkoiluttanut on ollut mitä ihanin auringonpaiste vaikkakin kylmä. Kohta ei paljo ulkona kuvattavaa ole kuin likaista loskaa. Sun kuvat näyttää tosi hyiseviltä, mä olen jo niin kevät tunnelmissa että tuntuu kuin helmikuusta olis jo kauan:)
  Hauskoja legoleikkejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoilutin kameraa helmikuussa varmaan kahtena päivänä, molemmat olivat melko hyisiä kyllä. Ja maaliskuu loskineen menee nopeasti :)) Huhtikuussa on jo ilmassa selviä kevään merkkejä.

   Legoleikit olivat hauskoja, olisi pitänyt napsaista pari kuvaakin.

   Poista
 2. Lisääntynyt liikunta ja reippailu ei tosiaankaan ole huono syy kuvien vähyyteen :-) Onnea paljon kumiankan taltuttamisesta - kunpa itsekin pääsisin samaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olekaan ! Olen itse tosi tyytyväinen näihin liikuntamääriin, kunhan vain saisin ylläpidettyä hyvää virettä. Kumiankan taltuttaminen on vienyt aikansa, mutta hitaasti hyvä tulee :))

   Poista
 3. Kauniita kuvia!

  Samankaltaisia aktiviteetteja myös täällä luvassa viikonlopulle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Lumityöt olivat aika heviä settiä tänään, tunnin pakersin ! :D

   Poista
  2. Joo, voin samastua tunteeseen! :D

   Poista
 4. Ihana kuulaus noissa kuvissasi. Tuskin maltan odottaa lumitöihin pääsyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :))

   Lumityöt ovat ainakin vapaapäivinä ihan kivoja, niin hyvää hyötyliikuntaa, että !

   Poista
 5. Muutamaa kuvaa enempää ei tarvitse saadakseen tallennettua olennaiset. Jestas, miten kauniita kuvia!

  Toivottavasti selviätte lumitöistä siellä. Tuli pikkaisen odotettua enemmän tuota talvea maahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)))

   Selvittiin me, vaikka olisi sitä talvea voinut tulla vähän vähemmänkin. Naapurin mies kaatui ikävästi omalla pihallaan, onneksi ei käynyt sen kummemmin. Varovainen saa totisesti olla !

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !