sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

WHAT I'M WEARING TODAY...


...and what I wish I was wearing today...


Ihana auringonpaiste ja täydellinen ulkoilukeli, villalla hyvin kuorrutettuna. Selailen sisätiloissa ollessani kuitenkin itsepäisesti kesäkatalogeja ja suunnittelen Kallismaan keittiötä sekä piha-asioita. Haaveilen vielä joskus istuvani siellä(kin) olkihattu päässä ja aurinkolasit nenällä tekemättä yhtikäs mitään järkevää. Onneksi edes niitä aurinkolaseja on voinut käyttää näinä päivinä. Mutta pitkä on odottavan aika.

Anthropologie kiduttaa ihanilla esitteillään jatkuvasti. Ja joo, alkaa mennä hemo tähän ikitalveen, mutta lupaan, että en mainitse asiasta enää yhtään mitään vaan kärsin kauniisti kaikessa hilajisuudessa.

6 kommenttia:

 1. Joo! Kun tosiaan joku päivä pääsisi siirtymään näistä raskaista villavaatteista kevyisiin puuvillavaatteisiin. Antaisi lämpimän tuulen liehuttaa helmaa tai lahjetta. Täytyisi kai matkustaa johonkin sitä varten. Saakuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tänä keväänä joku etelänmatka olisi tehnyt terää ! Mutta nyt mä lakkaan jupisemasta ja keskityn muihin asioihin ! ;))

   Poista
 2. Kärsitään hiljaisuudessa :) Voi sitä autuutta kun saa taas pukeutua kevyemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärsitään, kärsitään... ;)) Helpottaisi aamujakin niiin paljon tuo kevyemmin pukeutuminen. Esim. lasten toppahanskat alkavat ratkeilla saumoistaan eikä uusia saa enää mistään !

   Poista
 3. Siis justiisa tuo...Tekemättä mittään järkevää, opettelen sitä kovasti. Ja taivas tuolla aikasemmassa postauksessa, oliko se mansikkamargarita mutta täällä kuolataan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se onkaan niin syvälle iskostunut, se hyödllisen tekemisen pakko ?

   Juoma on sekoitus kaikkea ihanaa: punaviiniä, kivennäisvettä, marjoja ja hedelmiä. Kesäherkkua !

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !