sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

OOPPERASSA ( KIRPPISMEKOSSA )Eilen pääsimme miehen kanssa tuulettuman pääkaupunkiseudun rientoihin. Olimme oopperassa katsomassa ihania ja hauskoja Fiagron häitä. Kivaa oli pukeutua vaihteeksi vähän paremmin. Oma pikkumustani on kirppislöytö muistaakseni viime keväältä. Hintaa sillä taisi olla kympin verran. Mekko istuu kuin nakutettu ja on melko klassinen malliltaan. Hyvä löytö, käyttöä sille vain saisi olla enemmän kuin kerran vuodessa.

Asusteet ovat sieltä täältä, matkamuistoja ja lahjoja lähinnä.

14 kommenttia:

 1. Kaunis mekko!
  Juuri oikeanlainen oopperaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä oli tosiaan oikein hyvä valinta sinne !

   Poista
 2. Somat asusteet ja kiva löytö. Saman olen minäkin todennut, että harmittavan vähän tulee parhaita löytöjä käytettyä. Pitäisi ruveta enemmän pukeutumaan sen sijaan, että laittaa vain jotain päälleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mun mielestä kotonakin voi käyttää kauniita vaatteita :)) Parantaa ainakin tällaisen esteetikon elämänlaatua huomattavasti !

   Poista
 3. Kaunis mekko! Sama täällä - kauneimmat vaatteet lojuu vaatekaapissa odottamassa sitä suurta juhlaa. Meillä suomalaisilla on kyllä se vika, että mieluummin alipukeudutaan kunhan vaan ei missään nimessä ylipukeuduta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisille juhlavammille vaatteille on kieltämättä liian vähän käyttöä. Mutta kivasti voi pukeutua arkena muuten :))

   Aika monta alipukeutunutta bongasin tuolla oopperassakin. Jotenkin luulisi, että kun kerrankin on tilaisuus... vaan ei. Tosiaan ehkä perisuomalaista se !

   Poista
 4. Kaunis mekko. Jälleen kerran upea löytö. Tällaisen vaatteen kohdalla tulee miettineeksi että minkä vuoksi siitä kukaan koskaan luopuisi. Käy niin monenlaiseen menoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Ehkä se oli jäänyt pieneksi omaistajalleen ? En tiedä, välillä löytyy kaikkea ihan uskomattoman kivaa, josta joku toinen on luopumassa. Ihan hyvä tietenkin niin, tavara kiertoon vaan !

   Poista
 5. Ihana mekko ♥ Tosi kauniin mallinen, tykkäisin itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Tämä on päällä vielä nätimpi, mutta hovikuvaaja ei ollut valmiuksissa ja olen rikkonut kameran kaukolaukaisimen. Pitäisi varmaan hommata uusi !

   Poista
 6. Oi miten ihana hame ja asusteet, oli varmasti ihana ilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja oli tosiaan ihanaa, sekä ooppera että kaikki muu !

   Poista
 7. Ihana mekko ja ihanat asusteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Nuo ballerinat ovat muuten jalassa aivan ihanat !

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !