perjantai 15. maaliskuuta 2013

KIITOS, HYVÄÄ !Hyväähän tänne kuuluu, kiitos kysymästä ! Olen vain harrastanut pientä nettipaastoa, joka valitettavasti tarkoittaa vähemmän aikaa myös täällä blogin puolella. Sen sijaan olen ulkoillut ja urheillut senkin edestä sekä perehtynyt ravitsemusasioihin vähän pintaa syvemmältä. Nettipaastoilu on ollut aiheellista,  ihan liian pitkiä aikoja tulee vietettyä koneen vieressä kun tähän kerran istahtaa. Opettelen kohtuutta tässäkin asiassa, vaikka myönnettävä on, että tiukkaa on tehnyt aina välillä. Sitä suuremmalla syyllä jatketaan näin vielä ainakin hetki.

***

Narsissit tuovat pienen pilkahduksen keväästä. Sipulikukat ovat muutenkin ihania, niitä on kiva sulloa ryhmiksi kaikenlaisiin vateihin ja purnukoihin. Emalikulho on kirppislöytö, juuri sopiva tällaiseen tarkoitukseen. Viikonloppuna voisikin taas tehdä pienen kierroksen, vaikka kirppiskierrokset ovat myös olleet tauolla hetken. 

***

Rentoa viikonloppua ! Itse ajattelin rentoutua perheen, ystävien ja vähän myös A.S. Byattin ja Alan Hollinghurstin seurassa. Kävi niiin hyvä tuuri tänään kirjastoreissulla, että ihan hymyilyttää vieläkin. Joskus näinkin.


12 kommenttia:

 1. Nettipaasto tekee todella hyvää välillä, itse kullekin. Toisen satsin narsisseja ostin eilen, mutta valkoisia helmililjoja en ole vielä löytänyt. Ne ovat suosikkejani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee hyvää. Kokonaan en osaa olla poissa, mutta aina voi vähentää :))

   Helmilijat ovat tosi kauniita. Niitä ei ole meidänkään kaupoissa näkynyt, vielä ainakaan.

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Nettipaasto on mainio idea! Varmasti trapeellinen aina silloin tällöin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :))

   On se hyvä idea, tulee tehtyä niin paljon kaikkea muuta :)) Mutta kyllä mä tässä koneen vieressä istun edelleen ihan liian paljon.

   Poista
 3. Rentoa ja vähäpikselistä viikonloppua sinne ja nautinnollisia hetkiä kirjojen parissa :)

  VastaaPoista
 4. Haluaisin kuulla lisää ruokajutuista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Olen lueskellut tutkimuksia sekä niitä ruotivia juttuja sekä yrittänyt edelleen löytää sitä parasta omaa tapaa syödä ja voida hyvin. Katsotaan, saanko jotain aikaiseksi jossain vaiheessa ! :)

   Poista
 5. Tuo nettipaasto ei ole aina helppoa, nyt itsellä on ollut pariviikkoa vähemmän bloggailua ja tänään loman loppuessa on kiva katsella muiden blogeja, mitä kaikkea sinne onkaan tullut :)).
  Ihania kuvia sinulla narsisseista,keväisiä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin blogit vievät helposti mennessään, niin paljon kaikkea kivaa ja kiinnostavaa on tarjolla :))

   Kiitos :))

   Poista
 6. Kaunista ja keväistä - ihanat kuvat!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !