maanantai 4. helmikuuta 2013

VIIKONLOPUN PARHAAT ASIAT


Viikonlopun parhaat asiat, lyhyesti : kaunis talvinen sumu lauantaina ja vielä kauniimpi aurinkoinen sunnuntaipäivä, runsas ulkoilu ja sitä seuraava virkeys. Meren jäällä oli paljon muitakin, retkiluistelijoita, pulkkailijoita ja hiihtäjiäkin. Reippailun lisäksi mukavaa oli katsella kotikaupunkia vaihteeksi eri vinkkelistä. Samalla tuli mietittyä sitä, että miltä rantaviiva on mahtanutkaan näyttää esimerkiksi sata vuotta sitten. Sitä pohtiessa oli pakko kotiin tultua laittaa kuvahaku raksuttamaan, melko erilaista on tosiaan ollut joskus. Paljon vanhaa ja kaunista on purettu aikojen saatossa, tosin muutamia ihan tutun näköisiä paikkojakin löytyi. Kirkko tietenkin töröttää joka kuvassa, komeana ja suurena. Omissakin kuvakansioissa siitä on kuvia vaikka kuinka paljon, valitsin tänne kuitenkin tänään jotain ihan muuta. Jos talvi olisi aina sellainen kuin se näissä kuvissa on, voisin pitää siitä vähän enemmän.

8 kommenttia:

 1. Nyt on tosiaan ollut ihanteelliset ulkoilusäät, talvi näyttää paremman puolensa. Päiväkin on jo niin paljon pidempi, että illemmallakin ehtii hiihtelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu oli tosiaan kaunis eikä ollut liian kova pakkanenkaan. Ja päivä on pidentynyt ihanasti, jee !

   Poista
 2. Ihanat tunnelmat ja tosiaan näitä kauniita kelejä kaivattaisiin enemmän...mukavaa Runebergin päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihanat tunnelmat, oikein ideaalinen talvisää. Kiitos samoin, näin jälkijunassa :))

   Poista
 3. Aivan upeat kuvat jälleen! Jäällä liikkumisessa on jotenkin ihan oma tunnelmansa, minäkin tykkään tosi paljon kulkea jäällä, vaikka meillä onkin täällä paljpn pienempi vesistö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jäällä kulkeminen on hauskaa, pulkkaa voi vetää niin hyvin ja saa tosiaan vähän eri perspektiiviä maisemaan.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !