perjantai 22. helmikuuta 2013

KANTRIMEININKIÄ


Nämä kuvat ovat kaukana eilisistä inspiskuvista, mutta kaukana ovat nuo portugalilaiset maisemat ja kelitkin. Täällä on melko talvista, edelleen. Talvinen tarkoittaa tietysti lämpimiä vaatteita, neuleita ja kerroksia, aina vain.  Löysin ilokseni vaatehuoneen syväsiivouksen yhteydessä muutaman kivan jutun, joiden olemassaolon olin ihan unohtanut. Paksu neuleliivi pääseekin nyt tehokäyttöön. Näillä näkymin sillä on käyttöaikaa jäljellä vielä pari kuukautta tänä keväänä. Tuo pari kuukautta on arvioni siitä, miten pitkään lumi vielä makaa maassa ja miten pitkään siis tarvitaan kaikenlaista lämmintä päällepantavaa. Juuri tänään ei ole onneksi satanut lisää lunta, mutta tälläkin viikolla sitä on tullut ihan kiitettävästi. Hiihtoloma alkaa olla lopuillaan, mutta on siinä se hyvä puoli, että pääsiäisloma ja kevät ovat lähempänä kuin viikko sitten. Navetan remppasuunnitelmatkin etenevät hyvää vauhtia, ja muitakin Kallismaahan liittyviä asioita on tullut mietittyä melko paljon. Ihan kantrimeininkiä.

8 kommenttia:

 1. Todella makeet! Vau! Mä tykkään sun kantrityylistä!

  VastaaPoista
 2. Kiva kiva. Tiesitkö, että tästä asusta muotoutuu juhannusasu Suomeen "kuumaan" suveen. Juhannustanssimekko päälle ja bootsit jalkaan ja kun lämpötila laskee sopivasti alle 10 asteen, voit jo vetää liiviä niskaan! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, niinpä. Ei se villan ja neuleiden käyttö tosiaan täällä rajoitu syksyyn ja talveen... mutta vastapainoksi juhannuksenakin on ihanan vihreää ja valoisaa !

   Poista
 3. Ihan sopisit käyskentelemään Soutfork Ranchilla tuossa asussa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kun samalla silmäilee ulos ikkunasta, niin tulee mieleen, ettei ole mikään huono ajatus tuo ! :)

   Poista
 4. Tuo vyön solki on kaunis. Mulla taitaa olla tuolla kaapin kätköissä melkolailla vastaava vyö soljen osalta. Missäköhän se siellä luuraa? ;D Vaikka muuten olen järjestyksen ihminen, vaatekaappi on ikuinen murhekryyni. Mies kutsuukin mun kaappia "mysteeri nimeltä vaatekaappi" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatekaapit saattavat olla melkoisia mysteeripesiä ! ;) Varsinkin, jos kaappia ei ole tyhjennetty aikoihin...

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !