tiistai 12. helmikuuta 2013

VALINNAN VAIKEUS


Sain vihdoin ja viimein tilattua Tapettitalolta muutaman näytteen. Ja niinhän siinä sitten kävi, livenä tapetit ovat vieläkin hienompia kuin kuvissa. En oikeasti osaa päättää, vaan haluaisin kaikkia näitä, johonkin edes.  Kallismaalla on kuitenkin tapiseerattavia huoneita vain neljä. Vaihtoehdot ovat jättää joku kivoista malleista pois, jatkaa taloa tai tapetoida kotona vaihteeksi jotain. Todennäköisin näistä on tuo ensimmäinen vaihtoehto, niinpä harrastin jo pientä esikarsintaa. Ainakin noita kahta alimman kuvan tapettia ( Kulkurin ruusu ja Sabloni ) pitää saada jonnekin. Myös ruskeapohjainen Juhannusruusu on korkealla tykkäyslistalla, harmi vain, että sitä ei tällä hetkellä saa ollenkaan. Mahdollisesti kesällä siitä otetaan uusi painos, mutta  en saanut täyttä varmuutta asiasta.  Sitä tietoa odotellessa taidan tilata vielä muutaman palan tutkittavaksi, ettei valinta vaan käy liian helposti !

14 kommenttia:

 1. Kauniita ovat kaikki, ymmärrän hyvin päättämättömyytesi =)

  VastaaPoista
 2. tosi kauniita!!! vaikea valita! :) kaksi alinta on oikein hyvät. ekan kuvan ihan oikeanpuolimmainen on myös nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on vaikeaa... mäkin tykkään tosi paljon tuosta oikean reunan tapetista, mutta sen yhdisteltävyys on huono.

   Poista
 3. Oi joi, miten kauniita! Erityisesti alakuvan molemmat ja myös yläkuvan oikeanpuoleisin, jota taas voi olla hiukan vaikea yhdistää alempiin. Mietin sellaista, että olisiko yhdistäminen helpompaa, jos jossain kohdassa käyttäisikin ihan sellaista esim harmaaraitaista yksiväristä tapettia rauhoittamaan näkymää? Vaikka ymmärrän kyllä, että jos ovat eri huoneissa, niin eihän niitä sitten yhtäaikaa katsota kuitenkaan. Hmmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samantyylisä aatoksia mullakin, tilasin Lukkoa niissä harmaan ja beigen sävyissä, mutta molemmat tuntuivat sitten kuitenkin melko vaisuilta. Mutta saattaa olla, että eteiseen voisin laittaa sitä sitten kuitenkin. Ei osaa päättää...

   Yläkuvan oikeanpuoleisin on ihana, mutta tosiaan vähän hankala. Höh.

   Poista
 4. Kannatan Sablonia! Kuolaan ihan samaa tapettia, mutta todennäköisesti se ei päädy tähän taloon seinälle asti. Niitä vaihtoehtoja kun on miljoona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sabloni on tosi ihana ! Sitä on pakko laittaa edes jonnekin. Ja joo, vaihtoehtoja tosiaan riittää... mutta hyvä niin, on ainakin mistä valita ! ;))

   Poista
 5. Ymmärrän että sinulla on valinnan vaikeus:)
  Kauniita kaikki!

  Oikein hyvää ystävän päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vähän hankalaa, juu. Mutta positiivisessa mielessä !
   Kiitos samoin sinne ! :))

   Poista
 6. No voi höh! Ennenkuin ehdin edes lukea tekstin olin jo sitä mieltä että tuo ruskeapohjainen ruusutapetti on paras. Harmi että sitä ei saa.

  Kannattaa muuten kysellä sen Juhannusruusun saatavuutta suoraan Pihlgren ja Ritolalta joka näitä tapetteja valmistaa. http://www.tapettitehdas.fi/fi/tyylit/ruusut

  Heillä on kyllä niin ihanat valikoimat näitä perinnetapetteja että ihan henki salpautuu. Itse olen tällä hetkellä ihastunut Kirsikkapuuhun, Wiener-Jugendiin, Herraskartanoon ja Pikkurokokoohon.

  VastaaPoista
 7. Itsekin ennätin ihastua tuohon ruskeapohjaiseen ja harmittelen sitä nyt. Olen tiedustellut asiaa suoraan, mutta eivät osanneet sanoa vielä mitään varmaa sen suhteen. Tupa tapetoidaan varmaankin nyt keväällä, joten jotain muuta joudun valitsemaan sinne. Ehkä sitten myöhemmin on tuon Juhannusruusun aika ?

  Kaikki mainitsemasi tapetit ovat ihania... ottaisin heidän valikoimistaan melkei mitä vain !

  VastaaPoista
 8. Paras ystäväni laittoi juuri sinä sinisävyistä Juhannusruusua. Minä sen hänelle vinkkasin, kun huomasin sitä Riikalla (Sateenkaarentaa). Huomenna menen Bessulle yökylään ja ratsastamaan, joten näen tapetin livenä.

  Olen tähän asti pitänyt eniten omasta makkarin ruskeasävyisestä Salaisesta puutarhasta sekä vierasmakkarin luonnonvalkoinen/turkoosi Laura Ashleysta SEKÄ Ilonan ruusutapetista, jossa lilat kukat. Viime mainitun syyn takia pidän eniten tuosta alakuvan vasemmasta. Olen myös nähnyt Ilonan tapetin livenä ja se on mahtava. Jos menet Ilonan blogiin (vaikka mun palkin kautta) ja vähän rollaat, näet sen lilaruusutapetin kuvat. Sitä on hänellä ainakin olkkarissa, mutta saattoi olla myös keittiössä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko sitä, jossa on ne pinkit kukat ? Se on kaunis, kieltämättä.

   Taidan muistaa tuon tapetin Ilonan blogista, se on hieno myös. Jostain syystä olen tykästynyt tuollaiseen vähän lilaan, erityisesti yhdistettynä turkoosiin. Vielä ei ole päätöksiä tehty, pitäisi päästä käymään Kallismaalla näytteiden kanssa !

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !