keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

PARVEKKEELLA


Paras paikka aamukahville on näinä valoisina aamuina parveke, jonne aurinko paistaa ihanasti jo hyvin aikaisin. Pari mukillista kahvia, hyvä lehti ja kiireetön aamu kukkien ja auringon kera on aika hyvä alku päivälle. Juuri aamuista valoa on iso ikävä suurimman osan vuotta.

Ja parin tunnin kuluttua aurinkovarjo on jo aika tarpeellinen:


Ihana porotus, mutta kun iho kärähtää heti ilman varjoa.  Mitä vanhemmaksi tulen, sitä huonommin iho sietää aurinkoa. Huoh.

***

Auringosta ja lehdistä tulikin mieleen juttu, jonka luin  toukokuun Evitasta ihmeellisistä BB-voiteista. Jos olet kokeillut, mitä pidit ?

18 kommenttia:

 1. Ompas teillä mukava parveke! Meidän parveke taas on ihan hurja kärvennyspartsi! :) Sinne tulee aina kesällä niin kuuma suorassa porotuksessa, ettei siellä voi olla ollenkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kieltämättä hyvän kokoinen ja kun se on avoin, ei siinä tule yleensä mitenkään liian kuuma. Mutta paistetta riittää kyllä, mulla on varjo tässä ( vaikka se ei näy kuvissa ).

   Poista
 2. Kiva parveke. Ja noista pariovista olen salaa vähän kade ;)
  Mulla on käytössä lumenen bb voide,,ihan hyvä tuote. Oon myös testannut garnierin ja lorealin vastaavia. Ne oli kyllä enemmän mun mieleeni. Anyway, hyvä perustuote kesälle. Auinkovoide samassa pketissa kevyen huolitellun ilmen kanssa. Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariovet ovat kieltämättä kivat :)

   Joo, mä ajattelin kanssa laiskana, että sillä BB-voiteella saisi monta kärpästä yhdellä iskulla !

   Poista
 3. mikä bb- voide ? Ihan mennyt mulla ohi tämä....ei oo ehtiny lukeen viime aikoina lehtiä ;) Teillä näyttää olevan ihan kivan kokoinen parveke ? Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parveke on oikein sopivan kokoinen ja terassille pääsee sitten levittäytymään tarpeen mukaan !

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2012/02/26/se-alkuperainen-bb-voide/ Tuosta osoitteesta löydät tietoa alkuperäisestä BB-voiteesta, siitä on sitten lähes joka valmistaja tehnyt oman sovelluksensa.

   Poista
 4. Ihania kuvia, kiitos näistä :) Mikäs tossa on istuskellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aika mukava paikkahan tuo on, varsinkin juuri aamuisin ! :)

   Poista
 5. Ihanan kanis ja harmooninen parveke. Tuolla viihtyy aamukahvin parissa varmasti!

  VastaaPoista
 6. Vähänkö ihanat noi parvekkeen ovet ja muutenkin niin puhtoinen ja kaunis parveke, kaikkine yksityiskohtineen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään noista ovista ! Ja kun niissä on aika isot lasit, näkee parvekkeelle sisältäkin hyvin, joten esim. kukista voi nauttia koko ajan. Kiitos ! :)

   Poista
 7. Aivan ihana näkymä! Rupesi heti tekemään mieli jotain hyvää lehteä, lattea ja tietty jotain herkkua ja sitten mä istuskelisin tossa tuntikausia. Ja nauttisin ihan kybällä ettei tarvitsisi tehdä mitään kunnostustöitä. Nim. kaikki terassit juuri pessyt ja käsitellyt ja sen jälkeen hermoheikkona katsonut ettei kukaan astu niille ja ettei rupea satamaan:)
  Mulla on joku bb-voide käytössä. Joku halpis ja on ollut kyllä tosi hyvä. Mulla on aika kuiva iho ja se on riittänyt kosteutukseenkin näin kesäaikaan. Tosi simppeliä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin istiskelisit joo, ja tarjoilijat toisivat sitä kahvia ja joku leyhyttäisi vieressä palmunlehvällä... :D

   Pitää varmaan kokeilla jotain noista BB-voiteista. Vaikka sitten jotain halpista. Juuri se helppous viehättää, monta tuotetta samassa paketissa.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos :) Kesäisyys taitaa kylläkin tulla tuosta auringonpaisteesta !

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !