sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

JAKUTTAA II ( JA KYSYMYS )


Vaaleansininen Miss Elsa on viime keväinen kirppislöytö. Se on juuri omiaan tähän vuodenaikaan käytettäväksi, vuorellinen, mutta kuitenkin suhteellisen kevyt. Ompelija on hiukan pienentänyt jakun vuorikangasta, joskus tosiaan kannattaa noudattaa niitä pesulapuissa olevia ohjeita...  Pussihousut ovat peräisin turkulaisesta second hand-liikkeestä, ne ovat hauskan malliset ja sopivan rennot.

Baltsuissa muhi mukava yllätys. Pikku-ukkeli on keksinyt piilotella muovista hämähäkkiä kaikenlaisiin paikkoihin, äidin tyynylle ja kenkiin muunmuassa. Säikähdän joka kerta yhtä paljon, oikeasti.  Jatkan kyllä pilan tajuttuani kiljumista hiukan tarpeettoman(kin) pitkään, ihan vain siksi, että lapsen riemastunut nauru jekun onnistumisesta on niin ihanaa kuultavaa. <3
Jos nyt ei ole tullut selväksi, niin olen kovasti kiinnostunut vaatteista ja niiden kierrättämisestä(kin). Olen pyöritellyt yhtä ideaa mielessäni  ja kysynkin nyt, että olisikohan teillä kiinnostusta clothing swap -tyyliseen tapahtumaan Turun alueella ? Varmaan ainakin 15 henkilöä pitäisi saada kasaan, jotta tilaisuus kannattaa järjestää. Ajatuksia aiheesta ?

18 kommenttia:

 1. Ihana jakku!

  Kiinnostusta olisi, jos matka olisi lyhyempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Arvelinkin, että matka on monelle ongelma...

   Poista
 2. Mä niin tykkään tosta sun jakusta.

  VastaaPoista
 3. Joo, täytyy jatkaa samaa linjaa, että jakku on sitten superihana!

  VastaaPoista
 4. Ihana yhdistelmä, sinulla on niin silmää kaikelle ihanalle! Tykästyn kovasti tyyliisi, helppo samaistua ja kiva kun on paljon kirppislöytöjä. Swap kiinnostaa kovasti mutta itse asun ihan muualla, mielelläni osallistuisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :) Kirppislöytöjä olisi kiva esitellä enemmänkin, mutta vaatehuone on aika täynnä, on ollut pakko rajoittaa kirppiskäyntejä ( ja muutakin shoppailua toki ).

   Harmi !

   Poista
 5. Tosi kivannäköinen yhdistelmä.

  VastaaPoista
 6. Bongasin justiin alesta lähes identtisen Tory Burchin jakun. Hintaa oli lähes $400. Sun taisi löytyä vähän edullisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, todellakin. Olisko ollut neljä euroa hintaa tällä ? :D

   Poista
 7. ihanan chanelish! Niin kovasti mun makuun :) Minäkin mielelläni osallistuisin jos sattuisi olemaan turun suunnalla. Teoriassa siis mahdollista. Tosin, mun pitäisi lähinnä hankkiutua eroon ylimääräisistä vaatteista eikä hankkia mitään tilalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chanelish ! Toi täytyy pitää :)

   Sinnehän voisi tuoda omiaan niin paljon kuin haluaa, ottamatta mitään tilalle. Ja ne, joita kukaan ei halua, voi nakata vaikka UFF:in laatikkoon. :D

   Poista
 8. Yyh, mikä ylläri tuolla baltsuissa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ! Olen aika monta kertaa pelästynyt ihan kunnolla ! ;D

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !