sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

KIRPPISKUKISSA


Mekko/tunika/paita on uusin kirppislöytö, täydellinen hepene ( vain kotioloissa, jos sitä haluaa ihan sellaisenaan käyttää ). Mekkonen on Indiskan ja siinä on hauskat kesävärit ja  kesäkuosit. Laukku on Mulberryn Araline, eBay -ostos, jonka olen unohtanut kaapin perukoille. Otin sen vihdoin ja viimein käyttöön ja se vaikuttaa juuri sopivalta : se on tilava, muttei liian iso ja kömpelö ja sen väri sopii moneen. Tykkään myös laukun punosmaisesta kantohihnasta, jonka pystyy solmimaan ainakin parilla eri tavalla.

Lupiineista ei tullut ainakaan tänään mitään, en nähnyt aivan ainuttakaan kasvavan tässä lähimaisemissa. Voisin vaikka vannoa, että edellisinä vuosina niitä on ollut pilvin pimein näilläkin nurkilla, mutta ilmeisesti sitten ei.

Mekko Indiska, kengät Bianco ( molemmat kirppikseltä ), neule Odd Molly ( jos joku ei huomannut ), laukku Mulberry ( 2ndhand )

16 kommenttia:

 1. Kaunis ja kesäinen! Sinulla on kyllä mahdottoman hyvä silmä näiden kirppislöytöjen suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen varmaan harjoitellut tarpeeksi paljon ;)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki saa kysyä :) Ei minulla ole mitään vakkaripaikkaa, tämäkin löytyi kotipaikkani hyväntekeväisyyskirppikseltä, josta yleensä en löydä yhtään mitään ! Helsingin kirppikset ovat pääsääntöisesti ne parhaat, Valilla ja Hietsu erityisesti.

   Poista
 3. Sen minäkin haluaisin tietää ;) Ihanan kesäinen ja romanttinen asukokonaisuus. Me like!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ks edellä :) Mutta periaatteessa, ihan mistä kirppikseltä vain voi tehdä hyviä löytöjä. Kiitos :)

   Poista
 4. Sen minäkin haluaisin tietää ;) Ihanan kesäinen ja romanttinen asukokonaisuus. Me like!

  VastaaPoista
 5. Indiskasta voi löytää välillä kaikkea hauskaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan ostanut vaatteita ko. kaupasta, mutta muutaman hyvän kirppislöydön olen tehnyt. Pitäisi joskus muistaa käydä siellä ajan kanssa !

   Poista
 6. Ihana, tosi kiva kokonaisuus. Otatko mut mukaan kirppiskierrokselle kun seuraavan kerran tuun sinne teidän kulmille?? Ei meiltä löydy mitään tuollaista kivaa kirppareilta.

  VastaaPoista
 7. Ihan tosi kiva yhdistelmä ja mekko varsinkin! Indiskassa on mielestäni kivoja vaatteita tai varsinkin pirteitä kuoseja. Joskus tarttuu mukaan jotain.

  Aurinkoista viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Taidan mennä seuraavalla reissulla sinne Indiskaan tutkimaan tilannetta ! En kylläkään tarvitse mitään, muttamutta...

   Kiitos samoin sinne !

   Poista
 8. Tämä yläosa on täydellinen kotioloihin, kuten sanot. Minulla on kaapissa aina yksi vastaava vilpoinen ja muutenkin helppo, jossa juuri ja juuri juoksee vielä postilaatikolle. Olen koko kesän paljain säärin ja mekoissa....Omistan vain varuilta yhdet valkoiset kesäfarkut.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !