perjantai 8. kesäkuuta 2012

HIS AND HERS


Kirppikset ovat kyllä valtavan kivoja shoppailupaikkoja ihan siksi, että koskaan ei tiedä, minkä jutun kanssa sitä kotiutuu. Esimerkiksi tänään kävin nopsasti töiden jälkeen yhdellä hyväntekeväisyyskirppiksellä, josta tosi harvoin olen löytänyt mitään. Ajattelin kuitenkin nopeasti piipahtaa siellä ihan huvikseni, tutkimassa tarjontaa. Olin jo lähdössä kotiin tyhjin käsin, mutta ulos astuessa silmä osui varsin mainion näköiseen pariskuntaan. Pienen tutkailun jälkeen päätin kotiuttaa tyypit, niin sympaattisilta he vaikuttivat. Pikaisen googlettelun perusteella kyseessä ovat n. 1969 vuonna valmistetut Carlton Waren säästölippaat, jotka ovat keräilykohde. Vaikkei mistään älyttömän kalliista jutuista ole kyse, laitoin pariskunnan kuitenkin aarrekaappiin odottamaan aikaa parempaa. Alunperin ajatus oli  nimittäin antaa nämä lapsille säästölippaiksi, mutta sitä pitänee särkymisvaaran vuoksi kuitenkin odottaa hetki vielä. Mukaan tarttui sitten loppujen lopuksi muutakin, katsotaan, jos saisin muutaman asukuvan taas aikaiseksi.

Hurjan kivaa viikonloppua kaikille ! Mulla on huomenna työpäivä, mutta nauttikaa te muut. :)

15 kommenttia:

 1. Erinomainen löytö! Ovatpa vekkulit. Meillä on muuten mennyt säästölipas poikineen. Eniten harmitti sellaiset englantilaisen puhelinkopinnäköiset lippaat. Lapset olivat aivan liian pieniä lippaiden omistajiksi, mutta tajusin sen ihan liian myöhään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se harmittaa, jos jotain kivaa menee rikki, vaikkei se mitään kallista olisikaan ! Mä laitoin nämä toistaiseksi talteen.

   Poista
 2. No kyllä, mainio on pariskunta. Kirppistely on niin kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppistelyssä ei ole muuta vaaraa kuin se, että kohta kamat eivät mahdu mihinkään... Pitäisi päästä itsekin myymään.

   Poista
 3. Hieno löytö, onnea! Ja se on juurikin noin, koskaan ei tiedä mitä kirppikseltä löytää. Minulla on usein jotain pikkujuttuja mitä on toiveena löytää ja useimmiten ajan kanssa kaikki kirppistoiveet ovat löytyneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole koskaan mitään ajatuksia, kunhan haahuilen vain :D . Just se yllätyksellisyys on hauskaa.

   Poista
 4. Hieno löytö, onnea! Ja se on juurikin noin, koskaan ei tiedä mitä kirppikseltä löytää. Minulla on usein jotain pikkujuttuja mitä on toiveena löytää ja useimmiten ajan kanssa kaikki kirppistoiveet ovat löytyneet.

  VastaaPoista
 5. Jopas on symppis pariskunta!! Kiva löytö.

  Lempeää huomista "sorvin äärelle" ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. tosi kivat säästölippaat :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !