lauantai 30. kesäkuuta 2012

JOTAIN MUSTAVALKOISTA
Harrastan hyvällä omatunnolla sadepäivien huvia, vanhojen kuvien selausta ja bloggausta. Putsailin kuvakansioita samalla , kone kun herjaa, että muistia on vain vähän jäljellä. Kiitos, olen huomannut asian koneen hidastelusta kyllä. Kuvia selatessani tuli mieleen sisutuskuvahaaste, jonka aloitin joskus, ööh, viime kuussa ? Sopivia, jo aiemmin otettuja kuvia löytyi tähän tarkoitukseen monta, jatkan täten haastetta niiden kera.

Mustavalkoista meiltä löytyy lähinnä keskikerroksesta. Valkoinen lattia, pari mustaa seinää, yksi musta ja yksi mustavalkoinen matto. Ruskeaa, beigeä ja turkoosia kavereiksi. Tiilenpunaistakin vähän. Ei mitään kovin kliinistä siis.

Madonna-patsas ja hatturasia ovat löytöjä antiikkikaupasta. Osa kynttilänjaloista on kirppikseltä, osa saatu lahjaksi. Takka on meidän ensimmäisemme ja ahkerassa käytössä. Omin käsin pilkottuja klapejakin alkaa olla jo pari motillista, ne tulevat kaikki kovaan tarpeeseen. 2 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihana tuo kaappi! Pirteä vaihtoehto myös tuollainen vanha kangas ikkunoiden suojaksi, etenkin jos tavaraa on kertynyt enemmän kuin esillä viitsisi pitää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, juuri sen sekalaisen tavaramäärän vuoksi päätin laittaa oviin verhot :D . Ne muuten vain näyttävät vanhoilta, mutta eivät ole sitä: kaverini virkkasi itse pitsin tuohon väliin, kun verhoista tuli ensin liian lyhyet :)

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !