tiistai 5. kesäkuuta 2012

MAKUUHUONEEN HAMADAN


Kerroinkin jo aiemmin tästä yhä laajenevasta mattoprojektistani. Sain nyt hankittua makkariin tuon ison, punaisen afghan-maton rinnalle kirjavamman iranilaisen hamadan-maton, joka väreiltään sopii paremmin tänne kuin pikalainassa käväissyt keittiön intialainen, jonka senkin haluaisin päivittää hiukan isompaan mattoon... Ja joo, olen ihan toivoton silloin, kun saan päähänpinttymän jostain asiasta. Keksin erityisesti sillä tuulella ollessani paljon hyviä syitä ostaa, myydä, muuttaa, vaihtaa ja muokata milloin mitäkin. Tsemppiä vain kaikille sen asian kanssa painimaan joutuville ! ;)

Raivaus- tai projektipinttymää odotellessa, sillä mikään asia ei tällä hetkellä oikein etene, ei remppaprojektit missään kohteessa, ei vaatekaapin uudelleen organisointi  eikä kirppisproggis. A.S. Byattin Lasten kirjan sain sentään luettua loppuun ja aloitettua Silmänkääntäjää. Kuuden päivän työputki ei ole omiaan edistämään mitään hyödykästä myöskään tällä viikolla . Jotenkin töiden jälkeen on muutenkin aina niin kuitti ettei mikään oikein huvita. Aamukahvia juodessa on vielä ajatuksia ja fiilistä ryhtyä sinä päivänä johonkin kotonakin, mutta kotiin tullessa ei oikein jaksa ajatella kuin ruokaa ja lepoa. Ilmeisesti olen vaihteeksi loman tarpeessa tai kaipaan jotain pientä piristysruisketta muuten. 

10 kommenttia:

 1. Todellakin kaikki yli viiden päivän työputket syö naista sen verran, että ei jaksa mitään ylimääräistä kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se ylimääräinen päivä on vasta tulossa... huoh.

   Poista
 2. Ihanat matot!

  Lohduttaa sillä työlistani ei lyhene toivottua vauhtia. Blogikirppikselle olen saanut katsottua myytävät, mutta en ehdi kuvata ja laittaa niitä. Maalit ostettu, mutta en ehdi maalata. Poraukset ym. lista on loputon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Mulla ei edes ole työlistaa, en halua masentua sellaisesta. Mullakin on monta juttua aloitettuna, mutta ei tarmoa tai keskittymiskykyä suoriutua niistä.

   Poista
 3. Kauniita mattoja. Minä olen saanut hankittua tähän meidän taloon vain muutaman hassun maton. Kokolattiamotot yläkerrassa pitävät huolen, että tarvetta ei juuri muulle synny.

  Onpas aikamoinen työrutistus. Oletpas urhea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä kivoja ja sopivan kokoisia mattoja on vaikea löytää. Paksu kokolattiamatto esim. just yläkerrass passaisi mullekin hyvin.

   Välillä on pakko tehdä pitempi viikko, näitä on meillä ( toistaiseksi ) kuitenkin vain harvoin.

   Poista
 4. Meillä on tosi vähän mattoja, mutta kun katselin noita mattokuviasi, ne näyttävätkin tosi kivoilta. Siis just nuo tuollaiset koristeelliset itämaiset. Voisin hyvin ajatella yhdistäväni tuollaisen muuten pelistettyyn sisustukseen. Kauniita. Muutenkin blogisi kuvat ovat tosi kivoja katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopisivat varmasti teidän sisustukseen tosi hyvin tuollaiset matot !

   Kiitos :)

   Poista
 5. Tykkään kaikista noista väreistä makuuhuoneessanne.

  Mahtavaa, että luit Lasten kirjan. Se on ollut minulla kesken tammikuusta saakka. Pitäisi lukea loppuun. Ja erityisen mukavaa, että luet nyt Watersia. Nimittäin itse juuri blogasin hänen Yövartiostaan. Nyt onkin vaikea miettiä seuraavaa luettavaa kirjaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värejä riittää kyllä. Ihmeen hyvin ne sopivat keskenään kuitenkin. :)

   Lasten kirja oli huikea. Nyt sain kirjastosta Riivauksen, se odottaa siis lukemistaan seuraavaksi. Olen näköjään juuttunut tähän yhteen kirjalliseen aikakauteen ja maahan... pitäisi ehkä lukea välillä muuta. Mannin Buddenbrookit ja Eugenidesin Middlesex ovat pinossa myös.

   Ensimmäinen Watersilta lukemani kirja oli juuri Yövartio. Mielenkiintoinen kirjailija, yksi uusista suosikeistani Lahirin, Mantelin ja Byattin rinnalla. Vieras kartanossa oli mahtava lukukokemus ja kirja jäi sillä tavalla mieleeni, että aion lukea sen uudelleen, ehkä alkukielisenä.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !