lauantai 2. huhtikuuta 2011

MUISTIKORTILTA SEINÄLLE


Canvas-tauluja on varmasti blogeissakin ollut esillä useat kerrat, mutta esittelenpä nyt omista kuvistani teetetyt kappaleet. Nämä lasten kuvista teetetyt taulut ovat kohtalaisen isot, n.120 cm x 80 cm , joten ne vaativat aika paljon tilaa näyttääkseen hyviltä. Pidän itse näistä canvas-tauluista paljon, edelleenkin, vaikka ne eivät varmastikaan enää ole mitenkään muodikkaita. Canvas tekee taulun pinnasta rosoisen ja kehyksettömyys on myös plussaa. Mielessä on ollut teettää muutama muukin kuva tauluksi asti, ei ehkä canvas-tauluina vaan ihan tavallisina kehystettyinä suurennoksina.

Nämä  lapsista ottamani kuvat ovat jo pari vuotta vanhoja, joten uskalsin julkaista ne.


20 kommenttia:

 1. Aivan Ihania !! Missä teetätit ja mitä makso ? ( laita yksityisviesti jos et halua tässä kertoa ja mainostaa ) ihanaa lauantain jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Vauhdikkaita kesämuistoja! Kiva idis!

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavat kuvat -tulee niin kesäfiilis näistä! Sitä odotellessa...:D

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit kuvat! Minäkin pidän kanvastauluista, meillä on lasten päiväkodissa otetuista sisaruskuvista teetätetty sellaiset, mutta mahdollisesti niitä tulee joskus lisää. Voi kyllä olla, että noille meidän kuviotapettiseinille (jonne tarvittaisiin jotakin - olen jo kyllästynyt tyhjiin seiniin, vaikka tapetit itsessään ovatkin kauniit) kyllä olisi parempi laittaa kehyksellisiä, että erottuisivat.

  VastaaPoista
 5. mirka: en yhtään muista paikkaa, hinta oli jotain satasen kieppeillä kappale ! Palaan tähän asiaan, jos jotain muistuu mieleen :-)

  Elsa: aika vauhdikkaita tosiaan :-) Poika on itse asiassa kuvassa harvinaisen hempeällä tuulelle, kerää äidille kukkia <3

  Himoshoppaaja: kiva, kun kävit pitkästä aikaa :-) Ja kiitos, nämä ovat ihania kesämuistoja !

  Karoliina: kiitos :-) Kuviotapettiseinät ovat hiukan hankalia, mutta kyllä niihinkin voi tauluja laittaa. Omasta mielestäni ainakin :-)

  VastaaPoista
 6. Todella hyviä kuvia! Ne on parempia mustavalkoisina ku värillisinä... :) Muodot ja "intensiivisyys" tulee jotenkin paremmin esille mv-kuvina. Wow!

  VastaaPoista
 7. Pieni vihje: älä poikkase kuvattavan raajoja! Eli keinukuva olisi huomattavasti parempi, jolleivät jalat katkeaisi kesken...

  VastaaPoista
 8. Itselle rakas ja tärkeä kuva on aina muodissa! :) Meillä on miehestä n.30v sitten otettu ihana kuva-suurennos, ja tulen aina sitä katsoessani hyvälle tuulelle. Kuvan laatu on mitä on, mutta se kuva on vain niin suloinen...

  VastaaPoista
 9. Juuri näin Susanna -olen samaa mieltä kanssasi! Kuvassa on tärkeintä se fiilis ja muistot, eikä suinkaan rajaukset. Mielestäni kuvat ovat valloittavia juuri näin. Tsemppiä ja lisää kuvia odotellen! <3

  VastaaPoista
 10. BagMiss: kiitos :-) Tykkään molemmista versioista itse. Erilaiset ne ovat, totta. Eri asiat tulevat esiin.

  Anonyymi: tottakai poikkasen raajat aina silloin kun kuva sitä edellyttää :-) Ja arvostaisin kovasti, jos jättäisit linkin blogiisi, niin pääsisin ihailemaan sinun ottamiasi kuvia :-)

  Susanna: ihan totta, tärkeintä tietysti on, että kuva on itselle rakas :-)

  Mukvaa lauantai-iltaa kaikille !

  VastaaPoista
 11. Himoshoppaaja: kiitos :-) Itsekin pidän kuvista juuri näin.

  VastaaPoista
 12. Onpas ihanat!!! Ja voi kuinka kauniit hiukset tyttärelläsi, kiharapilvi :)

  VastaaPoista
 13. Muistankin nähneeni kuvat aiemmin. Ne ovat aina yhtä ihanat! Mua kiinnostaa muutitko ne itse mustavalkoisiksi ja teitkö paljon säätöjä? Vai muuttiko se firma, joka ne tulostikin, ne mustavalkoisiksi?

  anu

  VastaaPoista
 14. Kiitos vierailustasi! Kyselit hyllyn "verhouksestani". Olen kiinnittänyt hyllyyn verhotangon (ikeasta) ja siihen laittanut useita verkkomaisen ohuita verhoja (nekin ikeasta).

  Terkuin,
  Elsa

  VastaaPoista
 15. Helena: kiitos :-) Ja tyttäreni hiukset ovat mahtavat, oikeat korkkiruuvikiharat ( itse hän kutsuu yhtä kiharapötköä norkoksi :-D )

  Anu: Kiitos <3 Muutin kuvat itse mustavalkoiseksi ja jouduin säätämään kontrasteja. Käytössäni on iPhoto.

  Elsa: kiitos tiedosta ! Laitetaan harkintaan.

  VastaaPoista
 16. Aivan ihanat! <3 Ja upeaa, että ne ovat noin kookkaat. Olen itse teettänyt kotiimme vain yhden canvastaulun. Se on kuva lapsistani päivältä, jolloin remontoimme nykyistä taloamme.

  VastaaPoista
 17. Upeat kuvat ja tauluina hieno pari :-)

  VastaaPoista
 18. Katja: kiitos :-) Koko näissä tauluissa on juuri sopiva, ei liian iso vielä kuitenkaan.

  Leena: kiitos :-) Yritin valita kuvat niin, että ne sopisivat keskenään hyvin. Tytöstä olisi ollut muutama muukin hyvä kuva, mutta tämä sopi parhaiten tuon kukanpoimijan kanssa. Kiva nähdä sinuakin pitkästä aikaa ! :-)

  VastaaPoista
 19. Todella kauniit kuvat, ihanat! Minulla ollut ikuisuusprojektina teettää jositakin kuvista tauluja, mutta koneella ne ovat vieläkin.Valinta on liian vaikeaa! Meilläkin muutama kanvastaulu ja ovat kyllä kivoja.

  VastaaPoista
 20. Kirsikka: kiitos :-) Valinnan vaikeushan se ja joskus on vaikea kuvitella, että mikä toimii isossa koossa hyvin !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !