sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

HAMEESSA


Käytän hameita ihan liian vähän siihen nähden, miten paljon vaihtelua ne voisivat tuoda pukeutumiseeni. En tiedä, onko syynä hameiden vieroksuntaan sukkahousukammoni vai se, että lyhyitä yläosia on kaapissani aika vähän. Nyt kuitenkin löytyi sellainen hame, jota varmasti tulee käytettyä. Hame khakinvihreä ja siinä on mustia pitsikuvioita. Se menee mainiosti mustan yläosan kanssa, tosin totesin juuri, että valikoimiassani on ylipäätään mustia yläosia ihan minimaalisen vähän. Jos joku tietää, mistä voisi löytää täydellisen pussihihaisen ja ei-niin-slimmin mustan neulepoolon, niin saa vinkata !

Hame löytyi paikallisesta second hand-liikkeestä, josta olen tehnyt muitakin kivoja löytöjä. Kyselyitä siitä, miten ihmeessa aina löydän kaikenlaista, on tullut sen verran usein, että tekeillä on uusi postaus aiheesta. Viimeksi raapustelin mielestäni käyttökelpoisia vinkkejä hyviin kirppislöytöihin ja seuraavaksi olisi tarkoitus tutkailla hiukan tarkemmin vaatteiden ja laukkujen hankkimista.

Hame Vero Moda, neuletakki Banana Republic, korut Etsystä, laukku Marc Jacobs

7 kommenttia:

 1. Tuo Marc Jacobsin laukkusi on kyllä ihana!!! Odotan mielenkiinnolla lupaamaasi postausta. :D

  VastaaPoista
 2. Mie olen puolestani hurahtanut hameisiin niin totaalisesti etten ole pitänyt vielä kertaakaan farkkuja tälle vuodelle. Etsinkin aina haukkana hyviä hameita kirppareilta ja viimeksi löysin ison kasan hyväkuntoisia legginsejä. Ne kun ovat kaupassa niin kalliita, joten iloitsin löydöistäni.

  VastaaPoista
 3. Kaunis hame! Näyttää tosin kuvissa MINUN NÄYTÖLLÄ kauniin ruskealta. Vaihdoin olohuoneeni oliivinvihreät verhotkin sen takia kun näyttivät valokuvissa ruskeilta.

  Löydä sukat! Minäkin inhoan sukkahousuja.

  Minulla on KAKSIKYMMENTÄ mustaa yläosaa;-) kaikki mistä sattuu löydetty.

  Suvi paljain säärin;-) (Itserusketus on silloin sukat.)

  VastaaPoista
 4. Hannan tavoin minäkin rakastan hameita. Ja mulle sukkahousutkin on ok, sukkia (siis sellaisia sukkasukkia) en osaa pitää ja polvi- tai nilkkasukatkin ahdistavat. Siispä legginsit tai sukkahousut.

  Ja kesällä totta kai paljain säärin! Vaikka olenkin valkokinttu (en juuri rusketu muutenkaan, harmi), niin on ihana tunne kulkea hameessa/mekossa paljassäärisenä.

  Tuo sinun hameesi on kaunis! Ottaisin tuollaisen itselleni vaikka heti.

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis hame! Sinulla on tosiaan ihania asuja ja löytöjä täällä. Minä en tällä hetkellä osta vaatteita, kun kuukausituloni ovat reippaasti köyhyysrajan alle, mutta silloinkin kun ostan, olen suorastaan kirpparikammoinen. En inhoa käytettyjä vaatteita ja kannatan kierrätystä, mutta ahdistun kirppareilla, kun en jaksa haahuilla, ja vaatteet eivät (tietenkään) ole järjestetty siten, että esim. hameet olisivat kaikki samassa paikassa.

  Lisäksi - vaikka tämä on tosi snobistinen kommentti - en kestä vanhojen vaatteiden tunkkaista hajua, joka on voimakas paikassa, jossa niitä on paljon.

  Mutta esim. huutonetistä voin ihan hyvin tilata käytettyä. Jos rahaa vielä joskus elämässä on vähänkin enemmän, teen mielelläni löytöjä etenkin netissä. En ole koskaan ehtinyt siinä ammattilaiseksi saakka, mutta hauska harrastus se on!

  Minä en perinteisesti ole ollut hameihminen, mutta leggingsmuodin myötä olen fiksautunut niihin, sukkahousuihin ja tunikoihin sekä minihameisiin aika hyvin. Maksihameita en osaa käyttää, mutten pidä sääristäni yhtään. Jostain syystä hyvin lyhyet helmat ja peittävät sukkahousut/leggingsit näyttävät silti paremmilta kuin esim. polvipituiset hameet.

  Paljaat sääret ovat kesällä kivat, vaikka Katjan tapaan olen kalmakoipi. Itseruskettava suihke tuo kuitenkin ainakin henkistä tukea sen verran, että julkean paljastaa kinttuni. :)

  VastaaPoista
 6. BagMiss: kiitos, tykkään itsekin tuosta laukusta ! Ainoa musta laukkuni, joten sitä tulee pidettyä.

  Heh, toivottavasti osaan sanoa jotain muutakin kuin itsestäänselvyyksiä, pitää hiukan miettiä vielä. Mutta tulossa on siis !

  Hanna: ei vielä ollenkaan farkkuja tänä vuonna ! En voi elää ilman farkkuja, ja ne ovatkin mitä käytännöllisin vaatekappale lasten kanssa.

  Leena: kiitos :-) Ja väri on kieltämättä omallakin näytöllä ruskeampi kuin luonnossa. Olisi pitänyt yrittää kuvata pelkässä luonnonvalossa, oletan.

  Tottakai sinulla on ainakin kaksikymmntä mustaa yläosaa ;-) Onko muuten lakkosi pitänyt sen yhden vaaleanpunaisen jälkeen ?

  Katja: jotenkin ajattelinkin, että voisit olla hameihminen :-) Ja joo, kesällä paljain säärin, vaikka se alkukesän kalkkunavaihe on kyllä aika kamala. Tykkään itse siitä Doven astesävyttäjästä, sillä saa sopivaa väriä tällaisiin omistamiini siskonmakkaroihin.

  Kiitos :-)

  VastaaPoista
 7. Karoliina: kiitos :-) Ja ymmärrän kyllä, että jos esimerkiksi elää kotihoidontuen turvin, ei rahaa vaatteisiin tai muuhun ylimääräiseen varmasti jää yhtään :-/ Mutta turhaan välttelet kirpputoreja, käy vaikka sellaisissa paikoissa, joihin ihmiset tulevat myymään päiväksi ! Hietsu on kesällä ihan paras paikka, suosittelen sitä lämpimästi. Itsepalvelukirpputoreilla saattaa olla huono ilmanvaihto ja valitettavasti ihmiset tuovat kaikenlaista kellarissa säilöttyä kamaa myyntiin :-/ . Ymmärrän tuon tuskastumisen huonoon ilmanlaatuun ja siihen, että vaatteet saattavat haista tunkkaiselta. Pesu ja tuuletus, ne kuitenkin auttavat aina !

  Ks. edellinen kommenttini paljaista sääristä t. raaka broileri

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !