torstai 7. huhtikuuta 2011

1+1=1


Pienen Mulberry-laukun pikatuunaus: minua on jatkuvasti harmittanut tämän pikkulaukun lyhyt kantohihna. Pienet laukut ovat parhaimmillaan kokonaan ilman hihnaa tai sitten pitkän hihnan kanssa. Tämä kyseinen laukku on vielä niin pullea, että sen pitäminen kädessä tai olalla on hiukan hankalaa. Ainoaksi vaihtoehdoksi on siis jäänyt kahvasta kantaminen, joka on tietyissä tilanteissa hiukan kömpleöä. Tykkään kuitenkin laukusta paljon, erityisesti tuo koristelu on mieleeni.

Lyhyen kantokahvan aiheuttaman ärtymyksen seurauksena päätin hiukan fiksata laukkua. Irroitin kahvan ja sidoin ensin yhden punosvyön laukkuun kiinni pidemmäksi hihnaksi. Ihan hyvä versio sekin oli, mutta vyö tuntui hiukan epämukavalta laukun ollessa päällä, turhan ohuelta jotenkin. Niinpä irroitin yhdestä vanhemmasta laukusta pitkän olkahihnan ja liitin alkuperäisen kantokahvan ja sen yhteen. Tadaa, ja messenger-laukku on valmis ! Tuota paksumpaa osaa on tarkoitus pitää olkapäällä, mutta kuvasin sen selkäpuolella pidettynä havainnollistaakseni sen, miten liitin osat yhteen.

Mulberryn laukuissa on muuten aika usein irroitettava hihna.  Hihnahan on se, joka yleensä kuluu ensin ja sen saa siten helposti vaihdettua. Lisäksi monessa mallissa hihnan pituutta pystyy helposti säätämään halutunlaiseksi. Ja näköjään niiden yhdisteleminenkin onnistuu !


Laukut Mulberry ( 2ndhand ), neuletakki ja paita kirppikseltä, farkut pesuun menossa. Muutenkin vaatteet vähän vinksin vonksin päällä, mutta eiköhän tuosta asia tule kuitenkin selväksi.

10 kommenttia:

 1. Hienoa tuunausta! Kiva nähdä huiviakin käytössä.

  VastaaPoista
 2. Nuo sun rintaläpyskät sekä neuletakkisi ovat aina niin hienoja. Olipa ihana nähdä sun kuvas kuumalta 80-luvulta, kaiketi ?? Ittelläki meinaa oksennus tulla tai pökertyminen on enemmän kuin lähellä kun noihin omiin nuoruuskuviin eksyy..hyvää loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 3. Siitäkin huolimatta, että toistan itseäni, niin: Ihana laukku! Meinasin ostaa samanlaisen Amado Second Hand shopista, mutta sitten tulin järkiini, en tarvitse kymmenettä tuon kokoista olkalaukkua... :)

  VastaaPoista
 4. Ihana laukku! Ja kätevästi pidennetty hihna :)

  VastaaPoista
 5. SatuK: huivi on käytössä ahkerasti ! Se materiaali on aivan ihana <3

  Reissuja ja romatiikkaa: kiitos ! :-) Rintaläpyskä on Etsystä ja neuletakki on Espritin, kirppikseltä. Aika kiva löytö, se on nimittäin merinovillaa. Kuva oli 90-luvulta ;-)

  BagMiss: ihanaa, toista vain ! Kiva saada kommentteja :-) Ja siis muutakin saa sanoa, että ihana ;-) vaikka en tietenkään mitään ilkimyskommentteja kaipaa.

  Mollyhullu: kiitos :-) Olin tyytyväinen itseeni, että keksin toimivan ratkaisun, vaikka eihän tuo nyt mitään avaruustiedettä ollut ;-)

  VastaaPoista
 6. Himoshoppaaja: kiitos :-) Söpsy on aika hauska uusi tuttavuus !

  VastaaPoista
 7. Hyvä hihna-idea ja söötti laukku! Mikäs tuon mallin nimi olikaan? Tässä samalla toivotan vielä: Onnea yksi vuotiaalle! :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos ! :-) Laukku on Tooled Prairie ja se on darwin-nahkaa.

  VastaaPoista
 9. Onpas kaunis hihnojen yhdistely!! Näyttää todella kivalta takaakin päin.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !