sunnuntai 6. helmikuuta 2011

VIIKONLOPUN MOLLY(T)Harmaata ja farkkua, tykkään. Olen oikein viehtynyt tuohon ruusupaitaan ja sen väreihin. Sitä vaaleanpunaista en ole vielä ehtinyt käyttämään, se on jotenkin keväisempi väriltään. Kaulahuivina toimii poncho, jota rullasin hieman ja kietaisin kaulaan. Illalla tulikin viileämpi ja levitinkin ponhcon sitten takin päälle, hyvä yhdistelmä niinkin.

Hiukset elävät omaa elämäänsä. Kampaaja on onneksi tiistaina, jotain uutta tekisi mieli. Vaan mitä ?  Yleensä en kuitenkaan ole kovin tyytyväinen isoihin muutoksiin ainakaan... Eilen kävin muuten ostoksilla Ruohonjuuressa ja ostin paljon kehutun Santen hoitoaineen. Kovasti jännittää se, että miten se toimii omassa, vaativassa tukassani. Ihmettelen aina, kun monet sanovat toivovansa luonnonkiharaa tukkaa, kyllä siinä on niin kova homma saada se pysymään edes jotenkuten siistinä, ainakin jos haluaa pitää sen pitkänä. Olen varmasti täälläkin monet kerrat sanonut, että haluaisin itselleni sileät ja soljuvat hiukset enkä tällaista metsänpeikon pesää muistuttavaa karria. Mutta minkäs teet...

Takki, poncho ja paita Odd Molly, laukku Marc Jacobs, mekko H&M, housut Object, kengät Vagabond ( 2ndhand ), koru Etsytsä ( 2ndhand ). Hiukset omat ja ärsyttävät.

12 kommenttia:

 1. Täällä ilmoittautuu yksi kohtalotoveri, kiharoissa on omat hankaluutensa. Ja välillä niistä tykkää, välillä ei todellakaan. Nyt annoin mennä, juuri ja juuri korvannipukoihin yltää oma kiharapilveni... Ainakin kikkurat jaksaa nousta eivätkä lysähdä ihan heti epämääräiseksi sotkuksi niin kuin ennen... Kaunis blogi sinulla, täällä on mukava vierailla ;)

  VastaaPoista
 2. Täällä ilmoittautuu yksi piikkisuorien hiusten omistaja, joka kaikista epätoivoisista yrityksistä huolimatta kiroaa melkein joka aamu päästessään töihin saakka ja huomatessaan, että TAAS kerran kaikki yritykset laittaa hiuksensa jotenkin oli täysin turhaa = hiukset on ja pysyy piikkisuorina, vaikka olisi millaista "liimaa" ja vaahtoa ja suihketta niihin laittanut pullotolkulla.

  *haaveilee edes taipuvista hiuksista* =)

  VastaaPoista
 3. liinu: kyllähän se hius jaksaa kihartua paremmin lyhyenä. Oma tukkani on kerrostettu, jotta se kihartuisi paremmin. Saatko oman tukkasi kiinni ? Töissä on pakko olla tukka kiinni, joten tämän pituuden lisäksi ainoa vaihtoehto on ihan lyhyt. Ja kiitos :-)

  Riesu: hehheh, taipuisa on eri asia kuin kihara ;-) Mutta ymmärrän toki tuonkin, että jos tukka on piikkisuora, se on piikkisuora, ihan turha yrittää muuta :-)

  BagMiss: kyllä vain :-)

  VastaaPoista
 4. Ho hoi, täällä myös yksi luonnonkiharoista "kärsivä". Itse leikkautin hiukseni lyhyiksi pari viikkoa sitten, kun kyllästyin katsomaan sitä epämääräistä takkukasaa. Kerro miten hoitoaine tehoaa, josko minäkin kävisin sitä ostamassa. Olisiko sinulla myös hyviä shamppoo vinkkejä? :) Ja asustasi/asusteistasi kommentoisin vielä lyhyesti, että tykkään ja kovasti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos :-) Ja tilasin tuolta mun luottopaikasta ( The Organic Body Care shopista ) ison läjän kosmetiikkaa, rasvoja, sampoota ym. Voin tehdä pienen katsauksen, kunhan saan testattua ne. Kaikki loppuu samaan aikaan, joten siksi kerralla isompi erä uutta.

  VastaaPoista
 6. Kaunista kerrospukeutumista! TYkkään farkusta ja valkoisesta, rosoista ja hempeää :)

  VastaaPoista
 7. Oih mikä laukku..voinet kuvitella mitä mun ostoslistalla siintää ennen "kouluun" lähtöä syksyllä ;)

  VastaaPoista
 8. Tuo takki on niin kaunis! Ja muutenkin tykkään tyylistäsi. Se on onnistuneesta elegantin boheemia.

  Minä olen aina halunnut luonnonkiharat hiukset, vaikka niissäkin on takuulla omat oikkunsa. Tai sitten haluaisin sellaiset kauniisti laineilevat, helposti selvitettävät hiukset. Sen sijaan olen saanut ohuet, mutta runsaat hiukset (ts. hiuksia on paljon ja ne näyttävät paksuilta, mutta ne ovat ohuita), jotka laineilevat aavistuksen, mutta menevät helposti nyrkin kokoisiin takkuihin ja katkeilevat. Oikean hoitoaineen löytyminen on hankalaa, mutta jatkan etsintöjä. ;)

  Iloa alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
 9. Helena: kiitos :-) Mua muuten harmittaa, ettei sun blogiin voi kommentoida ! Nytkin oli niin ihanat kengät, että !

  Jenni: hihii, arvaan. Joku koululaukku ? ;-)

  lumiomena: kiitos :-) Uuh, nyrkin kokoiset takut kuulostavat aika kamalilta. Jostain syystä oma tukkani ei mene takkuun kovinkaan helposti. Se Santen hoitoaine vaikuttaa muuten tosi hyvältä !

  VastaaPoista
 10. Oikein arvattu kaunokainen!!
  Ja olen jo suorittanut arvonnan millainen ihanuus olalla keikkukoon:
  Merkki alkaa M:llä ja malli A:lla...siinäpä pähkinä!!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !