keskiviikko 23. helmikuuta 2011

KIITOS !

,

Sain kahdelta lempibloggaajaltani mieltä lämmittävän tunnustuksen, jonka myötä pitää vastata viiteen asiaan omasta blogista.

1. Milloin aloitit blogisi kirjoittamisen ? 
- Huhtikuussa 2010

2. Mistä kirjoitat, mitä kaikkea blogisi käsittelee ? 
-Blogini on todellinen sekablogi, kirjoitan mistä milloinkin vailla selkeää suunnitelmaa. Vaatteita, valokuvia, vähän sisustusjuttuja, kirppislöytöjä, arkea ja juhlaa, kirjoja ja kokkailuita, kaikenlaista siis. Päätös pysyä kevyellä linjalla on pitänyt, vaikka välillä mietin, että voisin kirjoittaa vähän painavampaakin asiaa.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin blogeihin ?
- Ei mikään muu kuin se, että tätä kirjoitan minä :-) Jokainen blogi on omanlaisensa, erityinen sellaisenaan.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogisi ? 
-Koin, että blogin avulla voisin yhdistää monta itselleni mieluisaa asiaa. Olin oikeassa, paitsi että tämä on paljon antoisampaa kuin mitä etukäteen kuvittelin, lähinnä blogin vuorovaikutuksellisuuden vuoksi.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi ?
- Olen pohtinut tätä aiemminkin, mutta sanotaan se taas. Toivoisin, että osaisin keskittyä vain johonkin  tiettyyn asiaan.  Mutta let's face it : olen parempi juurihoitamaan kuin valokuvaamaan, eivätkä rahkeet riitä vaate-, kirja- tai ruokabloggaajaksi liiemmin, sisustusblogin pitämisestä nyt puhumattakaan. Ulosanti ei ole sitä tasoa, että mitään kovinkaan syvällisiä pohdintoja voisin myöskään postailla. Joten varmaan näillä eväillä mennään, valokuviin toivoisin voivani kylläkin satsata enemmän. Ulkoasua voisi tietysti myös hiukan muuttaa persoonallisemmaksi jajajaja.... ;-)

Eteenpäin tämä tunnustus menee muutamalle kivalle blogille, joissa tietääkseni sitä ei ole vielä nähty:

1)  Tuialle, jonka syytä tai ansiota tämä blogi osittain on ;-)
2)  Ideapankki Hattaralle
3)  Helenalle, joka pyörittää kaunista arkea
4)  Meijerielämän Lumikolle, jonka pohdintoja luen aina yhtä mielelläni
5)  Nannalle, jolla on hurmaava koti ja reipas tyyli

Kiitos Lehtokotilo ja  Lumiomena <3


8 kommenttia:

 1. Kiitos juurihoitaja :D
  Älä turhaan muuta mitään, useat asiat ovat hyviä just sellaisena kuin ne ovat. Tämä yksi niistä.

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vain :-)

  En mä oikeasti ole muuttamassa mitään, ainakaan aktiivisesti. Paitsi ehkä tuon bannerin. Muuten mennään mihin virta vie, vaikka ainahan sitä voi haluta kehittyvänsä. Ja kiitos itsellesi :-)

  VastaaPoista
 3. Ole hyvä, Petriina. :) Sinun blogini on eräs suosikeistani. Yleisesti ottaen pidän kirjablogeista ja sitten visuaalisesti upeista blogeista, joissa näkyy koko elämän kirjo. Mielestäni sinun ei tarvitse muuttaa blogissasi mitään, jatkat vaan samalla hyvällä linjalla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tuhannesti!!! Ei toi mun arki kovin kaunista ole, ihan tavallista vaan ;D

  VastaaPoista
 5. Kiitos vielä tätäkin kautta!

  Oletko oikeasti juurihoitaja..?! Hui, vaatii varmaan kanttia. Mulla on verikammo, joten ei taitaisi tulla kyseinen ammatti kyseeseen...

  VastaaPoista
 6. lumiomena: mieltä lämmittävää, kiitos.

  Helena: ole hyvä vain. On se ;-)

  Lumikko: ole hyvä :-) Ja kyllä olen juurihoitaja ( hihii ! teen kyllä paljon muutakin ), ihan tavallista työtä se on mielestäni :-D

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos, Petriina :) Samalla huomasin, että oma blogini vietti helmikuussa 1-vuotisjuhlia enkä edes huomannut asiaa! Ups. Taidan korjata asian näin maaliskuussa ja järkätä vaikka jonkun arvonnan :)

  Ja edelleen, sun lifestyle-blogi on parasta aamukahviseuraa, älä muuta sitä ;)

  VastaaPoista
 8. Tuia: ole hyvä :-) Ja kiitos, en aio muuttaa mitään ainakaan nyt. Kunhan vaan funtsin, että mitä ehkä haluaisin muuttaa. Joo, arvonta pystyyn asap !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !