maanantai 28. helmikuuta 2011

MISS L


Mulberry-perheeni uusin jäsen on Miss Leah, värissä mushroom. Kaksi ulos, yksi sisään, tässä tulos ;-) Kevätkelejä odotellessa, minkään sade- tai mähmäilman laukku tämä ei ole. Nahka on vaaleaa ja pehmoista, ei siis mikään järkiostos siinä mielessä. Toisaalta, minulle riittää, että työvaatteet ovat järkevät ja käytännölliset, muuten en ole kovin tarkka siitä puolesta. Yhdistän järkevän ja käytännöllisen tylsyyteen, vaateasioissa ainakin. Kotiasiat taas voi olla järkeviä ja käytännöllisiä, kuten esimerkiksi  talousportaat. Ei siis taloustikkaat kuten eilen väitin. Huomasin tämän irroittaessani hintalappua ja korjaan siis täten erheeni.


 Laukku Mulberry Leah ( 2ndhand ), kengät Bronx, huivi Sand

17 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis uusi tulokas!!
  Kun tulet visiitille UK:hon taitaa meidän shoppailu suunta olla selvä

  nimim. haalii second-hand paratiisien osoitteita parhaillaan!

  VastaaPoista
 2. Oi, onpa kaunis. Pidän kovasti myös solkien roosasta sävystä. Mikä Leah-malli tämä on, messenger? Saanko udella mistä kahdesta laukusta luovuit? Minunkin pitäisi myydä joitain laukkujani, mutta kun en millään raaski... Pidän niistä kaikista ihan liikaa! :D

  VastaaPoista
 3. Jenni: Kiitos, Leah on kyllä todella kaunis. Ja odotellessa ! :-)

  Vino pino: Kiitos :-) Tämä on Leahin tote-malli. Myin pari Russell & Bromleyn laukkua eteenpäin, haikeana, mutta yritän pitää homman aisoissa. Ja ruskeita laukkuja jäi kuitenkin vielä jokunen. Vaaleita taas ei ole muita kuin tämä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos :-) Odottelen tosiaan vain, että voisin ottaa tämän käyttöön. Ehkä huomenna pikaisesti ?

  VastaaPoista
 5. Olen ihan samaa mieltä, että vaatteissa on hyvä olla muutakin kuin käytännöllisyyttä. ;) Sen verran olen lapsuudessani ollut mansikkapelloilla ja metsänistutuksessa, että nyt haluan leikkipuistoonkin jotain muuta kuin tuulipuvun.

  Minulle nimi taloustikkaat meni kyllä ihan täydestä.

  VastaaPoista
 6. Katja: kyllä ne tikkaat minunkin mielestäni ovat :-) Niin, käytännöllisyys vaatteissa tarkoittaa minulle samaa kuin ruma ja tylsä, ei siis mitään positiivista ainakaan. Jos ulkona vallitseva keli ei sovi vaatteisiin, niin sitten ei mennä ulos !

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka kaunis, huokailen täälä vähän heikossa hapessa eilisten avajaisten jälkeen. Minulta on mennyt tuo kaunokainen ihan ohi! Hyvää puoliväli viikkoa :)

  VastaaPoista
 8. mirka: kiitos :-) Tätä varmasti nähdään jatkossakin ;-) Hyvää puoliväliviikkoa sinne myös ! Toivottavasti avajaiset menivät hyvin.

  VastaaPoista
 9. Tyylikästä! Ihan 'ladylike'. Tuli mieleen tuo hieman vanhahtava tyylinimike kauniista huivista.

  VastaaPoista
 10. Leena: kiitos :-) Toivottavasti laukku ei ole liian tyylikäs kuitenkaan, olen vähän tällainen rönttäpuli ;-)

  VastaaPoista
 11. Oooh, ihana! Kannatti vaihtaa! Tosin, mua edelleen harmittaa ne sun laukut, olisin mielelläni ottanut molemmat, mutta itsekuria on vaan joskus pakko harrastaa. Niin tylsää... :)

  VastaaPoista
 12. Tuia: laitan jossain vaiheessa parempia kuvia Leahista. Laukut pääsivät hyvään kotiin kuitenkin :-)

  VastaaPoista
 13. Laukku on kyllä tosi kiva. Mushroom on ruskeampi kuin osasin kuvitella. Näin yhdellä naapurinrouvalla hienot (kuulemma ruotsalaiset) mushroom-vöriset pitkävartiset simppelit saappaat. Olivat niin hienot, että kiinnittivät katseen. Ja tuli heti mieleen sun laukku.

  Mun ruskea Englanninlaukku tuli äsken. En ole ihan varma. Se on tosi iso. Ja en oikein tiedä tykkäänkö sen nahkan pinnasta. Pitää hetki mietiskellä. Siitä kyllä varmaan TULEE ihana, kun sitä jaksaa käyttää kuluneemmaksi ja pehmeämmäksi.

  anu

  VastaaPoista
 14. Anu: se laukku näytti kuvassa kivalta, nimenomaan se nahka. Kai sen saa palauttaa ?

  Leahin väri on hankala kuvailla. Se on tuollainen roosahtava harmaa, aika erikoinen. Taidan tietää ne teidän naapurinrouvan saappaat, Primeboots tekee sellaista oikeasti herkkusienen värisiä saappaita. Ne on ihan törkeän hienot.

  VastaaPoista
 15. Vitsi sä oot guru! Primebootsithan ne oli, kuvasta päätelleen. Ja hinnasta, kun sanoi saaneensa ne puoleen hintaan, jonka mainitsi.

  Siinä mun laukussa se nahan pintastruktuuri oli jotekin tosi isoa. Veikkaisin, että toinen yksilö saattaisi olla kauniimpi. Ja halvasta ei ikinä tule arvokkaamman näköistä, vaikka kuinka yrittää. Ja sit vielä eilen kun katoin nettikaupan sivut, sama laukku oli tietenkin 20 euron halvennuksella! Mun täytyy katsoa se vielä kerran ennen kuin päätän.

  Ja pitää sanoa sun GT kirppislöytöön, että mä olen ostanut yllättävän paljon neuleita ja trikoopaitoja sieltä. Sellon GT on tosi hyvin järjestelty. Muista en löydä mitään.

  anu

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !