sunnuntai 20. helmikuuta 2011

KYLÄSSÄ OSA II


Rentouttava ja herkullinen viikonloppu alkaa olla ohitse ja edessä on karu paluu arkeen. Huomenna ei ole tiedossa kuohuviiniaamupalaa eikä karitsankyljyksiä, blinibrunssista nyt puhumattakaan. Aamulla syödään kaurapuuroa ja illalla tehdään kattilallinen linssikeittoa, jota sitten syödään koko alkuviikko. Ihan hyvä näin silti, pitää säilyttää jonkinlainen kohtuus herkkujenkin suhteen, jotta ne sitten taas tuntuvat herkuilta seuraavallakin kerralla !

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille ja valoa alkavaan viikkoonne !

4 kommenttia:

 1. Sinulla on ollut ihana viikonloppu. Sellainen, jonka aikana oman elämän akkuja tulee ladattua ja jonka jälkeen se arkinen kaurapuurokin maistuu hyvälle.

  Upeita kuvia! Valoisia. Pidän erityisesti tuosta kuvasta, jossa kukkien varret ovat maljakossa. Myös juoman helmeily sekä ihana hedelmäannos saavat aistit auki. Ja nuo laskosverhot, todella kaunista kangasta.

  Blineistä piti vielä sanomani, että ne ovat ihania. Mieheni siskon häissä oli teemana venäläinen ruoka (siksi että morsian opiskeli yliopistossa venäjää) ja tarjolla oli mm. blinejä ja mätiä. Sopi aika kivasti häihinkin ollen hieman erilaista ruokaa.

  Iloa alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Näistä tuli keväinen olo :)

  VastaaPoista
 3. Kevät kuljen Hakaniemen rantaa...alkoi soimaan päässäni heti kun näin päivän kuvat, tuli hyvä fiilis !

  VastaaPoista
 4. lumiomena: oli kyllä ihanan rentouttava viikonloppu, sellainen, josta on iloa vielä pitkään :-) Kiitos, minäkin pidän näissä kuvissa erityisesti tuosta valosta, se enteilee mukavasti kevättä :-)

  Mollyhullu: kiitos ja kiva kuulla :-)

  mirka: :-D Hyvä biisi ja hyvä fiilis !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !