maanantai 7. helmikuuta 2011

FFAR-KUT.  Tai farkkukangas, farkkuhame. Tämä olisi voinut olla D-kirjainkin, mutta päädyin kuitenkin tähän suomalaisempaan versioon.

Vaatekaappini kivijalka, päälläni on joka päivä farkkua. Housut, haalari, mekko, hame, paita, tunika.

Muita farkun ystäviä ?

10 kommenttia:

 1. Vika kuva vieläkin lumoavin. Nuo ruusukkeet;-)

  Sis sitten tiedät, että joku voi tykätä miesten paidoista, jotka ovat vaaleansinisiä, mutta niiden pitää olla farkkukangasta. Minulla on aina yksi sellainen käytössäni. Tavallinen vaaleansininen ei ole yhtään sama juttu.

  VastaaPoista
 2. Vissiin tullut selväksikin, että täällä samanmoinen :D

  VastaaPoista
 3. Hyvät farkut jalassa on vaan niin paljon mukavampi olla. Omistan suoriakin housuja, mutta yleensä aamulla vedän farkut jalkaan - ne menee toisesta ihosta pian ! =))

  VastaaPoista
 4. Mietin juuri eilen, että pitäisikö pitää farkkulakko, kun näin talvella melkein koko ajan on farkut (housun muodossa) päällä.

  Voi että kun tahtoisin samanmoisen vaaleanpunaisen Mollyn neuleen. Säästelen vielä muutaman vuoden :)

  VastaaPoista
 5. Farkut housuina, hameena, mekkona - kyllä! Paitana en osaa farkkua pitää. Olin muutaman vuoden ajan töissä paikassa, jossa oli pidettävä jakkupukua, hametta tai suoria housuja. Olen niin iloinen, että palasin vanhaan hommaani ja saan pukeutua miten haluan. Yleensä etenkin näin talvella pukeudun farkkuihin päivittäin.

  VastaaPoista
 6. Mä en käytäkään muita kuin farkkuja, (vaikka kyl varmaan pitäis...) Istuvien täydellisten farkkujen löytäminen on kyllä utopiaa. Sit kun semmoset löytää, niitä helposti käytän monta vuotta. Meikäläisen vyötärö-lantiosuhde on kaiketi niiiin harvinainen, ettei semmosia farkkuja valmisteta - sääli!! Vyötärölle jää aina semmonen 10 cm tyhjää. :(

  VastaaPoista
 7. IHANIA kuvia! Mäkin käytän paljon farkkua, mutta eniten housuissa, lämpimämmällä myös hameita. Mutta - kiitos sinun - ostin tänä talvena myös ihanan Espritin farkkumekon.

  VastaaPoista
 8. Leena: minäkin pidän noista ruusuista :-) Ja ei, tavallinen vaaleansininen ei tokikaan ole sama kuin farkkukangas.

  Emilia: :-) Mutta muistan sun mekkokuukauden, se oli aika kiva projekti.

  Riesu: myös minä olen yrittänyt laajentaa repertuaaria ja omistankin tällä hetkellä muutamat chinot ( vai chinokset ? ) joista tykkään kovin.

  Purnauskis: farkkulakko, hyvä idea. Emilia tosiaan piti mekkokuukauden ( vai oliko se sittenkin viikko ? apua ! ) Neuletakki on tosiaan kiva :-)

  lumiomena: aina välillä haaveilen, että olisin sellaisessa työssä, johon saisi pukeutua joka päivä. Mutta ei mihinkään jakkupukuun vaan kaikkiin ihanuuksiin :-)

  BagMiss: no sulla on ihanan hoikka vyötärö kyllä :-) Mutta joo, farkkujen löytäminen voi olla tosi hankalaa :-/

  SatuK: kiitos :-) Hihii, jonkun vikahan se aina on, että ostaa jotain, eikö ?

  VastaaPoista
 9. Hassua. Juuri pohdiskelin vaatekaapillani asiaa: farkku. Pidän farkkuhameista ja farkkumekoista sekä melkein ohueksi kuluneista farkuista... MUTTA... Sen jälkeen kun minusta tuli legginskansalainen tavalliset farkut tuntuvat puristavilta ja tukalilta. Ja eihän niistä pitämättä saa millään ilveellä kulutettua pehmeitä ja istuvia. Rakaisin ongelman tilaamalla haaremihousutyyppiset farkut. Saa nähdä ovatko aivan karmeat.

  VastaaPoista
 10. Lehtokotilo: legginssit ovat kyllä mukavammat jalassa kuin esim. pillifarkut. Onneksi nykyään farkkukankaissakin on eroja, kaikki eivät ole sellaisia paksuja ja jäykkiä materiaaleja. Itselläni on yhdet haaremihousufarkut ( keskimmäinen kuva, vajaamittaiset ) ja tykkään niistä tosi paljon ! Mutta makuasiahan se.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !