lauantai 26. helmikuuta 2011

LIFE IS A HIGHWAY


Pikkumiehen toiveiden mukaan mennään tämä päivä. Aamulla on syöty "jääpuikot" ja luonas nautitaan italialaisessa ravintolassa. Koukkaamme sinne lelukaupan kautta ;-) Aamulla on myös kuunneltu noin kahdeksan kertaa herran lempparibiisi, josta onneksi äitikin tykkää ! Ei mitään Fröbelin palikoita, vaan kunnon musaa, kiitos !


Tunika Hunkydory, neule Ralph Lauren, farkut H&M, saappaat Bianco, säärystimet Sisley, koru Etsystä.

4 kommenttia:

 1. Toi koko soundtrack on itse asiassa hyvä :) Samainen biisi soi meilläkin vähintään kerran päivässä!

  Kaivoin lapselle aamulla mun vanhan lapsuuden suosikin: Kolme iloista rosvoa. Ööö, se sai melko nihkeän vastaanoton ja kummastelin miksi. Mutta kun toisella silmällä katselin lasta, joka silmät kiiluen katseli you tubesta Cars 2:n traileria, ymmärsin eron. Onhan se hienompi ja onhan siinä nykyaikaisempi tarina. Se on tätä päivää.
  Onneksi kolme iloista rosvoa kuulostaa mun korvissa vielä aika parhaalta!

  VastaaPoista
 2. Näytin tuon Life is a highway-videon juuri lapsilleni (he tykkäävät katsoa joskus kuvia tietokoneelta, esikoisesi Pet Shop-kokoelmaa on oma tyttöni tuijottanut monta kertaa ihastuksissaan :)) ja he molemmat alkoivat hihkua innosta. Meillä lapset tykkäävät paljon Disneyn Autoista. Mitä musiikkin tulee, niin kuuntelevat yhtä innoissaan Nanna mainitsemaa Kolmea iloista rosvoa, Popsi popsi porkkanaa, Sibeliusta, Hevisaurusta kuin PMMP:n lastenlevyä. Olen iloinen, että monenlainen musiikki kiehtoo heitä.

  Sinulla on ihanat saappaat! Tosi kauniit. Ja mukavan oloinen päiväkin on teillä ollut.

  Leppoisaa lauantain jatkoa sinne ♥

  VastaaPoista
 3. Nanna: pidän siitä leffastakin kovasti ja tosiaan, koko soundtrack on hyvä. Rascall Flattsia kuuntelen muutenkin. Kolme iloista rosvoa on ihana, mutta onhan nämä nykyjutut paljon kiinnostavampia lasten mielestä, enemmän yksityiskohtia, hienosti tehtyjä jne.

  lumiomena: hihii, biisi ON hyvä ! Ja Autotkin. Päivä on tosiaan ollut mukava, mutta olen aika väsynyt. Esikoinen laittoi vanhan herätyskelloni soimaan aamulla 5.16 enkä saanut nukuttua sen jälkeen...

  Saappaat ovat kivat, mutta tuo karva on siis erillinen, sellainen säärystin. :-)

  VastaaPoista
 4. Mä tulin just kehumaan noita säärystimiä, makeat!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !