sunnuntai 16. joulukuuta 2012

VÄRIÄ KAULAAN ( LÖYTÖJÄ )


Ehkä jo noin sata kertaa aiemmin olen täälläkin hehkuttanut kirppiksiä, secondhand-liikkeitä, Etsyä, Traderaa ja Huuto.nettiä, mutta minkäs teet. Niin kivoja juttuja tulee niissä välillä vastaan ( osa ihan etsittynäkin, että ei sen puoleen ), että oikein hymyilyttää. Nämä kaikki ihanuudet on ostettu käytettynä, osa aiempina vuosina ja osa nyt syksyllä.  Kaikki ovat tällä hetkellä hyvässä käytössä, talviaikaan ( teko)turkis ja villa lämmittävät niin kivasti. Ja värikäs huivi piristää kivasti asun kuin asun - tämän synkkyyden keskellä ei mikään väriläiskä ole liikaa, eihän ?

Testailin muuten sitä jalustaa tänään mm. näitä kuvatessani. Aika näppärältä peliltä se vaikuttaa sitten kuitenkin, vaikka en usko, että sitä alan raahaamaan mukanani joka paikkaan. Tilaahan se vie, varsinkin viritettynä, mutta niin kauan kuin vähäistä valoa riittää, saa se olla vähän tielläkin. Muuten tuskin tulee juurikaan kuvattua sisätiloissa ainakaan, sellaista sössöä on suurin osa kuvista käsivaralta napsittuna tähän vuodenaikaan. Valoisampaa kautta odotellessa...

***

 Ai niin, arvonnan voitti sannapauliina. Laitathan sähköpostia, niin saan paketin matkaan asap. Kiitos !

8 kommenttia:

 1. Nuo ruusuhuivit ovat suosikkejani, kesää talven keskelle. Minulla on vanha, tukeva ja painava jalusta. Harvemmin tulee käytettyä. Eikös ne ole nykyään aika kevyitä? Ostin syksyllä valovoimaisen objektiivin 1:1.4. Sillä saa sisätiloissakin kohtuullisia kuvia, useimmiten napsin käsivaralla tai tuen kameran johonkin lähelläolevaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusuhuivit ovat ihania väreiltään ja muutenkin.

   Hankkimani jalusta on alumiinia ja melko kevyt kai, 1,5 kg noin. Mutta mukana kannettavaksi se on silti melko iso.... saa nyt nähdä, miten sen kanssa käy. Harjoittelen ainakin ahkerasti. Kuvaan paljon Sigman vastaavalla valovoimaisella objektiivilla, mutta kaipasin silti tuota jalustaakin. Onhan se hyvä ainakin makrolla kuvatessa. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Aamuisin iskee välillä valinnan vaikeus !

   Poista
 3. Sun blogiin on tullut slaavilaista henkeä, värimaailmaan varsinkin. Mä fiilistelin jossain kohtaa toiseksi uusinta Dekoa ja juttua From Russia with love. Ruusuhuivit (ja lapikkaat) ovat minulle lapsuusmuistoja, nyt jo nostalgisia.

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikin nähdä se Dekon juttu. Olen aina tykännyt tietyistä slaavilaisista asioista, kuten runsaudesta ja tummista väreistä.

   Lapikkaat on mullakin ollut lapsena. Ihanat.

   Poista
 4. Ihania värejä! huiveilla saa niin helposti vaatekertaa "säpinää" ! Itse en ole uskaltanut käyttää noita ulkolaisia sivustoja, vaikka tuskin se vaikeaa olisi. Onko maksaminen kuitenkin jotenkin hankalampaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa, helposti ja yleensä melko edullisestikin. Ei ole vaikeaa, mutta se PayPal -tili kannattaa hommata maksamista varten. Ja kaikki eivät toimita Suomeen , Ruotsistakaan. :/

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !