torstai 6. joulukuuta 2012

ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ


Kuten varmaan melkein kaikissa suomalaisissa kodeissa juuri nyt, meilläkin valmistaudutaan itsenäisyyspäivän juhlintaan. Luvassa on ihanaa ruokaa mainiossa seurassa, pientä puuhastelua tyttöjen kesken ( PiPuKe *  aikoo taikoa petshopeille ruokia siitä paistettavasta askartelumassasta. Sain hommaan töistä vanhoja, käytöstä poistettuja instrumentteja aika läjän; kiva, että niillekin on jatkokäyttöä. ), Linnan juhlia ja takuulla pari lasillista glögiä. Linnan juhlien katsomisen mielekkyyttä voi tietysti aina kritisoida, mutta meille se on mukava traditio. Ja nyt siihen on ihan pätevä syykin: tokaluokkalainen oli saanut läksyksi Linnan juhlien kauneimman puvun valinnan. Mielenkiinnolla odotan, mihin persoonalliseen luomukseen neiti ihastuu, meillä kun on hiukan erilainen käsitys vaatteista... Tällaista ohjelmaa meillä siis tänään. Edessä on  vielä pitkä viikonloppuvapaa samaa kaavaa noudeattaen, ihanaa !

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille muillekin !

*PimujenPuuhaKerho

7 kommenttia:

 1. Hyvää itsenäisyyspäivää!

  PiPuKe kuulostaa ihan mahtavalta. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis itsenäisyyspäivän ikkuna siellä!
  Hyvää itsenäisyyspäivää sinne myös!
  Linnanjuhlien katsominen on just parasta :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä :) Meilläkin linnanjuhlien seuranta kuulunut aina perinteeseen, nyt "joutuu" iltavuoroon niin jää ainakin puolet juhlista katsomatta. Mutta ehtii vielä ainakin jatkoille ja lasilliselle ;) Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 4. Lumenkaunista itsenäisyyspäivää sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hyvää itsenäisyyspäivää! Itsekin odotan niitä juhlien pukuja... :)

  VastaaPoista
 6. Hyvää ja tunnelmallista itsenäisyyspäivää!:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille ! Linnan juhlat katsottu tappiin asti, hauskaa oli kuten aina. PiPuKe:n tuotoksia esittelen myöhemmin ! :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !