tiistai 6. marraskuuta 2012

MAALASIN VÄHÄN


Tilasin nukkekotiprojektia varten satsin askartelumaaleja, joka kuitenkin osoittautui siihen projektiin liittyen huonoksi valinnaksi. Niinpä se(kin) projekti seisoo edelleen, en ole jaksanut uudelleen pähkäillä, että mitä maaleja siihen tarvitaan ja kuinka paljon. Askartelumaalit pääsivät kuitenkin käyttöön, kun tuunailin ( anteeksi sanavalinta ) muutamia vanhoja valokuva- ja taulukehyksiä uuteen uskoon. Minulla on nimittäin idea ( tässä kohtaa anteeksipyyntö lähtee miehen suuntaan ) alakerran pienestä pintaremontista, johon kuuluu iso liitutauluseinä lukujärjestyksiä ym. varten, jokin näppärä naulakkoratkaisu ( kehittelemättä ) sekä iso kokoelma kehyksiä ja tauluja. Kehysten sisään ajattelin ujuttaa vaihtuvan näyttelyn esimerkiksi kivoja postikortteja, vanhoja valokuvia tai muita kuvia. Idea on siis melkein valmis, nyt vain pitäisi saada inspiraatio idean toteuttamiseen. Ehkä sitten, kun tuo vuoden mietitty ja nyt kolmisen viikkoa kestänyt rappusten maalaus saadaan vihdoin valmiiksi. Voin kertoa, että se on ollut mielenkiintoinen homma pelkästään näin sivustaseuranneellekin... jospa tämä olisi vähän  yksinkertaisempi toteutettava, vähän noiden kehysten sutimistyyliin helppo ja näppärä ja nopea.

Nimim. Kolmen kerroksen väkeä

14 kommenttia:

 1. Hienot kehykset! Mikä siinä rappusten maalaamisessa on ollut haastavaa? Nimimerkillä: se on meillä pian edessä.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin maali ( Betolux Aqua ) on tosi valuvaa, kaiteisiin ja noihin portaikon pystyrimoihin olisi pitänyt varmaankin valita jotain muuta. Käytännön järjestelyt portaissa kulkemisen suhteen, portaiden maalaaminen alapuolelta jne. Aikamoinen homma tosiaan.

   Kiitos :)

   Poista
 2. Hienot on! Täällä oltu samankaltaisissa pikku maalailuhommissa viime päivät, mutta vielä keskeneräinen työ odottaa viimeistelijäänsä. Liitutauluseinä kuulostaa muuten hauskalta. Toivottavasti siitä kuuluu lisää sitten, kun alat toteuttaa. Vai oliko tuo kehysten tausta jo sellainen??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo tausta liitutauluseinää, mutta se on tässä keittiön ja ruokailutilan yhteydessä pieni kaistale vain :) Lupaan ottaa ennen ja jälkeen kuvia, kunhan nyt nuo rappuset saataisiin valmiiksi ensin...

   Kiitos :)

   Poista
 3. No nyt tuli maalit hyvään käyttöön. Hienot ja idea kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ainakin parempaa käyttöä tämä kuin se, että ne seisovat kaapissa :)

   Kiitos :)

   Poista
 4. Ihania projekteja! Rappusten maalaaminen on haastavaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, vaikka en mä ole maalannut niistä neliösenttiäkään... :D

   Poista
 5. Mikäs ihana seinä tuossa on taustalla?

  VastaaPoista
 6. No nythän pukkaa suunnitelmia! Välillä suunnitteleminen on mukavampaa kuin toteutus...

  Meillä jäi edellisessä kodissa rappusten maalaus tekemättä, kun lykättiin tarpeeksi kauan, ja sitten muutettiinkin muualle. Ehkä onneksi näin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pukkaa... vähän liiaksi asti siihen nähden, miten paljon on aikaa toteuttaa niitä kaikkia. :)

   Hmmm. No, on varmaan helpompiakin puuhia kuin rappusten maalaus ?! :D

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !