tiistai 20. marraskuuta 2012

DARKER HUES


Muutama kuva viikonlopulta, aika synkkää ja väritöntä on juuri nyt. Maalla, kaupungissa ja pään sisällä. Erityisen takkuiselta tuntuu valokuvaaminen ja bloggaaminen, motivaatio molempiin tuntuu olevan hukassa, on ollut jo pidempään. Ei ole intoa eikä aikaakaan mukamas, vaikka oikeasti tietenkin on, ihan samalla tavalla kuin aiemminkin. Valon puute on tosin oikeasti omiaan näivettämään monet ideat, joita esimerkiksi kuvaamisen suhteen olisi. Ja jos ei ole kuvia, ei ole mitään asiaakaan, tänne. En usko taukoihin enkä siten sellaista ilmoita pitäväni. Saatan kuitenkin innostua sopivasti kesken kaiken jostain. En myöskään ole ihan valmis laittamaan lappua luukulle, samasta syystä. Niinpä vain tyydyn synkistelemään tätä asiaa ( ja näköjään rasittamaan teitäkin sillä, ihan vähän vain ) ja toivomaan, että inspis palaisi jossain vaiheessa.

16 kommenttia:

 1. Voih, kyllä se siitä taas jossain kohtaa valoksi muuttuu, mutta itsekin tuskailen kuvaamista liian vähässä valossa. Mutta idyllisestä torpasta tulee idyllisiä kuvia näköjään vähän synkemmälläkin säällä ja fiiliksellä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että suurin ongelma on tuon valon vähyyden vaikutus mielialaan... mutta tosiaan, kyllä se kuvausinnonkin latistaa. Aamulla kun lähtee on pimeää, iltapäivällä kun tulee on pimeää. Viikoloppuisin sataa ja on pimeää koko päivän. Uaah.

   Kiitos :)

   Poista
 2. Kyllä se inspis kohta palaa! Mä uskon niin. :) Kyllä tää homma aina välillä tökkii itse kullakin. :)
  Tää kuvaaminen on kyllä ihan mahdotonta tässä valossa. Kun töistä pääsee, on jo ihan pilkkopimeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän kyllä, että suurimmalla osalla näitä fiiliksiä tulee ja menee, mutta mulla taitaa olla joku kestokriisi päällä. Valitettavasti.

   Ei kai se mahdotonta ole, mutta epäinnostavaa ja vaivalloista. Ks yllä. :)

   Poista
 3. Ei minuakaan aina todellakaan huvita. Sitten vielä vähemmän kun postauksiini ei tule ainoan ainoaakaan kommenttia. Marraskuu on tylsä kuu, kohta se on jo voiton puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän tosi hyvin tuon, että on aika harmittavaista huudella tyhjyyteen. Kommetit ja muu vastavuoroisuus on mielestäni juuri tämän homman juoni. Tsemppiä kuitenkin ! :)

   Poista
 4. Mitä sä nyt tollasta höpäjät!! :) Ei aina kaikkeen tarvita kuvia ja toisekseen, sulla on taatusti kuvamateriaalia kesältä jaettavaksi tän kaamoksen keskelle. Tänään ei kyllä päivä valjennut ollenkaan.. eikä sitä kai ole huomennakaan tiedossa. Ihmettelen oikein, että mua ei pahemmin väsytä, paitsi aamuisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kai mä mitään höpäjä ? :)) Kyllä tarvitaan kuvia, ajankohtaisia ja sellaisia, joissa on jotain järkeäkin ( hahhah, tästä saisikin hyvän aiheen ! ) Tai siis, minä tarvitsen kuvia, muut eivät välttämättä ollenkaan. Ja kuvia on kone täynnä, muttamutta. Suurin osa jääkin sinne, syystä tai toisesta.

   Mua väsyttää koko ajan. Varsinkin töiden jälkeen. Haukotus. :)))

   Poista
 5. Ihana toi vipa kuva - valo kajastaa tuvasta! :)

  Tsemiä sinne! <3

  VastaaPoista
 6. Näköjään pimeälläkin saa kauniita kuvia :) Vanhat kuvatkin voivat inspiroida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maaseudulta saa aina kauniita kuvia :) Kiitos. Ja niin varmaan voivat, pitäisi ehkä tonkia arkistoja hiukan. Aakkosetkin ovat kesken.

   Poista
 7. Meinasin jo kommentoida, että kaivelepas sitten kuusi kesäkuvaa, mutta hokasin just, että olet jo kaivellut! Kyllä on tosiaan ankeaa kuvailla tällaisena harmaana päivänä. Mutta kyllä se tästä! Täällä ainakin odotellaan lunta ja pakkasta! Siihen asti kuvaillaan tunnelmallisia kynttiläkuvia vaikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosiaan kaivellut ! Se tuli tarpeeseen, se postaus :)

   Mua ei huvita kuvata yhtikäs mitään juuri nyt. Plääh.

   Poista
 8. Marraskuu on jotenkin niin pimeä ja raskas. Mutta ei ole enää monta päivää.!

  anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se. Ja joulukuukin on, joulusta huolimatta. Ja tammikuu. Inhoan talvea.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !