perjantai 9. marraskuuta 2012

KAAPPIPROJEKTI VOL II


Sen yhden kaappiprojektin lisäksi tästä talosta löytyy toinenkin vastaava projekti . Ostin pari vuotta  vähän aikaa sitten kirppikseltä vanhan lääkekaapin, joka on ollut tarkoitus maalata jollain kivalla ( keltaisella ? ) maalilla. Paria eri maalia olen pintaan kokeillut, huonoin tuloksin. Niinpä kaappi on töröttänyt tukkeena autotallissa, monen parin muun jutun kanssa. Ennen takaisin kirppikselle raahaamista päätin kuitenkin kokeilla liimata tapettia kaapin pintaan, onneksi. Nyt pitäisi enää hankkia pullo lakkaa ja puhdas pensseli viimeistelyä varten, sekä houkutella mies poraamaan pari reikää seinään kaapin kiinnittämistä varten ... kunhan vain ensin osaisin päättää, että mihin se laitetaan. 

Kuvat ovat keskeneräisestä kaapista, valmiista niitä tulee sitten, kun se on paikoillaan. Tapetit ovat Eijffingerin mallistoista.

10 kommenttia:

 1. Näyttää lupaavalta, tosi kauniit värit. Odottelen innokkaana valmiin esittelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit ovat minunkin mieleeni, toivottavasti neiti pitää tästä myös... Sen verran tästä oli vaivaa, että aivan varmasti kuvia seuraa ! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö ! Toivottavasti saamme tämän hyvän käyttöön :)

   Poista
 3. Wau! Respektii!!! :D

  Maltan tuskin odottaa lopullisia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, thanks ! :D Mä olen niin huono näissä. Vaikka kivaahan tämä on ( jos on aikaa, tilaa ja matskuja ).

   Tulee, ihan varmasti ! ;)

   Poista
 4. Vitsit, sähän olet ihan aito tuuuuunaaja!! ;))) Tosi-tv ainesta, hih

  Ei vaan, mäkin odotan lopputulosta! Tällaisessa yleisön paineessa se valmistuu alta aikayksikön eikä joudu takaisin autotalliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pientä pottuilua havaittavissa tässä sun kommntissa ?! ;DDD

   No just näin. Kannattaa esitellä kaikki aikomansa jutut, sitten ne tulevat joskus valmiiksikin. Ehkä. Tämä kyllä tulee, koska mun mielestä tästä tulee oikeasti aika kiva. Ja tyttö tarvitsee petshopeilleen ( 99 kpl ) kodin odotellessaan sitä nukkekotia ( kröhöm ).

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !