torstai 5. tammikuuta 2012

ASUKUVIA VIIME VUODELTA

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.

Farkkua, neuleita, rintarosseja ja vaaleanruskeaa nahkaa sekä pitsiä, ruutua, raitaa, huiveja. Jäiköhän jotain uupumaan listasta ?  Samaa rataa jatketaan tänäkin vuonna, luonnollisesti. Ainoat loppuvuoden hankinnat ovat kaksi neuletta, joista molempia olen kuolannut pidempään, mutta jotka vasta nyt raaskin hankkia. Kumpaakaan en tietenkään tarvitse ja poden siitä asiaankuuluvaa huonoa omatuntoa vaikka tajuan senkin, että totaalinen ostolakko ei minulta onnistu ( muuten kuin ehkä äärimmäisen pakon edessä ). Yritetty on, mutta en kerro, että miten kävi.

Asuista pidän itse eniten noista kahdesta, joissa on tuo perhoskuvoinen Bayswater. Tykkään tuosta ruskeasta neuletakista aina vain ! Ja kyllä, pitänee kehitellä tästäkin asunnosta sellainen nurkkaus, jossa on taustalla vain vaaleat verhot, itseäni häiritsee kaikki sälä kuvien taustalla.

Mikä on sinun suosikkisi ?

28 kommenttia:

  1. Ihania yhdistelmiä! Huomasin kuvia näin sarjana katsoessani miten nuo kukkakorut näyttävät niin hyviltä lähes joka asun kanssa, pitääkin alkaa harjoittelemaan käyttöä, kiitos inspiraatiosta:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä sulla on lohikäärmevaimon vaatetus jo ihan kohdillaan! Hienoja kuvia. Ihan akuuttia vaatepulaa et tosiaan näytä potevan...

    Mun suosikit pikaisesti valittuna ovat kuvat 3, 4, 14, 15, 23, 29 alusta siis laskien.

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus. Tykkään tyylistäsi kovasti:) Ja ruskea neuleesi on kyllä ihana:)

    VastaaPoista
  4. Olet selkeästi tyylillesi uskollinen. Aivan ihania asukuvia ja herkullisia laukkuja. Mukavaa alkanutta vuotta Petriinalle! :)

    VastaaPoista
  5. Kerta kaikkisen ihania vaatteita sulla! Toinen toistaan kauniimpi asukokonaisuus!

    VastaaPoista
  6. Petriina, tykkään! Kuudes alhaalta on mun suosikki. Käyttäisin näistä vaikka mitä, paitsi en valkoista, jossa rinnan alla poikkileikkaus, sillä se tukevoittaisi MINUA.

    VastaaPoista
  7. Aivan mielettömän ihania vaatteita ja nin hyvällä maulla yhdistelty! Ottaisin kaikki kirkuen.Täytyy katsoa vielä uudestaankin Jään vaan kaipaamaan päätä kuviin:)

    VastaaPoista
  8. Hanna: hyvä, jos inspiroidut ! Tuollaisilla rosseilla on hyvä kiinnittää huivi tai neule tai kursia vaatetta hiukan kasaan jostain kohtaa.

    Mirka: mulla ei ole akuuttia vaatepulaa, ei tosiaan. Eikä kenkä-, laukku- tai huivipulaa. Tykkään vaatteista ja siksi niitä on niin paljon, lisäksi olen siinä suhteessa onneton, että kiinnyn vaatteisiini enkä raaski luopua niistä :-/ Välillä on tietysti pakko.

    Olisi pitänyt numeroida kuvat !

    memmi: kiitos :-) Ja niin on ! Se oli kamalan kallis, mutta joka sentin arvoinen.

    Riina: kiitos samoin sinne ! Joo, näistä kuvistahan sen huomaa hyvin miten saman tyylisiä asut ovat näennäisistä eroista huolimatta. Runsasta ja rönsyilevää mutta silti mukavaa :-)

    Sari : kiitos :-)

    Leena: toi tunika on livenä vielä hienompi ! Ja tukevoittaa tuo valkoinen minuakin, kuten kaikki muukin tuollaisella leikkauksella olevat vaatteet. Mutta pidän niitä silti :-D

    selma: kiitos :-) Toi pääjuttu on hankala. Alussa otin jonkun verran päällisiä ( !! :-D ) kuvia, mutta olen luopunut siitä sittemmin melkein kokonaan. En vaan tykkää siitä, että kasvot näkyvät liikaa, vaan toivon, että vaatteet ovat se pääasia. Ja en tod. tarkoita, että olisin niin hyvännäköinen ( hahahhaa ! ) , että joku keskittyisi vain siihen, mutta kyllähän sitä huomio kiinnittyy kuvissa aina kasvoihin ( jos sellaiset siis näkyvät ). Tämä jakaa mielipiteitä, tiedän, mutta jotenkin musta näin tuntuu paremmalta. :-)

    VastaaPoista
  9. Omistankohan minä edes noin monta asukokonaisuutta, no en ainakaan noin tyylikästä.

    Minä taas kuolaan tuon laukkusi perään, joka on monessa kuvassa. Olen vähän laukkufriikki.

    VastaaPoista
  10. Ymmärrän TOSI hyvin! Eipä ole itsekään tullut laitettua paljon päällisiä kuvia. Mutta sulla on upeat kasvot ja hiukset ja ne täydentää noin upeat vaatteet. Mut hei, ymmärrän kyllä ja sähän voit tehdä blogissasi juuri niin kuin tuntuu parhaalta. Ja jos muuten myyt joskus vaatteita tai asusteitas, niin todellakin let me know! Hyvää Loppiaista!

    VastaaPoista
  11. Kirjailijatar: laukku, jota tarkoitat, on varmaankin Mulberryn Roxanne :-) Se on ihana, mutta aika painava.

    selma: tiedän, että ymmärrät :-) Mä vaan itse funtsin tätä juttua aina välillä. En halua olla turhan salaperäinen tai mitään, mutta jotenkin näin on mun mielestä parempi. Ja SAA olla eri mieltä, tietenkin :-). Ja kiitos <3

    VastaaPoista
  12. Voi miten kauniita asuja! Mahtava tyyli!!!

    VastaaPoista
  13. Oi oi, sulla on niin kauniita vaatteita!!!

    Nro 17 on mun lemppari! Vaikea valinta!

    VastaaPoista
  14. Ihana postaus. Mä aina välillä kaivan kaikki sun asuaiheiset postaukset ja vain ihailen :) :) Olen itse palaamassa työelmään pitkän hoitovapaan jälkeen, ja mulla on AKUUUTTTTII vaatepula. Mä saan sinulta hyviä ideoita ja ihan surutta kuule kopioin monia juttuja.

    Kivoimmat ovat 19, 15, 11 ja 8.. Ja 6.

    VastaaPoista
  15. Kiva tyyli sinulla! Hyviä yhdistelmiä!

    Pitäisi varmaan penkoa omaa vaatekaappia ja kokeilla eri yhdistelmiä... Kiitos inspiraatiosta!

    VastaaPoista
  16. Koska kysymyksenasettelu oli, että mikä on suosikkini, niin vastaan, että 14. Lisäksi haluaisin sorjat sääresi... Ja edes muutaman yhtä hurmaavan naisellisen asukokonaisuuden. Jaa eiks tää ollutkaan toivotaan, toivotaan...

    Tyylisi on todellakin ihana.

    VastaaPoista
  17. Sulla on kaksi vaatetta joista pidän erityisesti. Tuo ensimmäisen kuvan musta Odd Mollyn (?) takki jossa on rypytettyä nauhakoristelua sekä Odd Mollyn ruskea kietaisuneuletakki. Se neule olikin aikoinaan syy miksi aloin blogiasi lukea :D törmäsin googlella siitä ottamiisi valokuviin ja jäin sitten kertalaakista vakilukijaksi.

    VastaaPoista
  18. Corolle: kiitos :-)

    Pieni Lintu: joo, tässä oli aika monta vaihtoehtoa ja osan jätin poiskin :-) Kiitos !

    Anne: hauskaa ! Ja kuule, kopioi vaan :-D Hyvä, jos löytyy jotain inspiraatiota muille. Kannattaa kokeilla omasta kaapista eri yhdistelmiä ja hankkia jokunen huivi plus vyö, sillä pääsee jo pitkälle !

    Tie on kevyt: just niin kannattaa tehdä, kokeilla. Vaivaa se vaatii titenkin mutta sitä voi yllättyä positiivisesti. Kiitos :-)

    Karenina : Toivotaan, toivotaan ! :-D Muistan ton ohjelman lapsuudestani ( tämä siis paljastaa varmaan ikäni, mutta ei voi mitään... ) Pitsihuivilla ja jollainen kukkakorulla saa helposti naisellisuuttaa vähän simppelimpäänkiin asuun :-). Kiitos :-)

    Rhia: joo, mä muistankin, että tuosta ruskeasta neuleesta on ollut aikaisemminkin juttua. Olikohan se vielä niin, että suunnittelit virkkaavasi jonkun nutun ?? Ja joo, ylimmässä kuvassa oleva takki on Odd Mollyn Melton coat.

    VastaaPoista
  19. Hienoja ovat kaikki, mutta jos yksi pitäisi valita, niin 29. Tuo mollyn tunika on aivan upea!

    VastaaPoista
  20. Mollyhullu: se onkin ihana ! Värit ja kaikki :-)

    VastaaPoista
  21. 2,3 ja 9 aivan ihania! Piti oikein monta kertaa palata katsomaan:) Kaikki asut kuvastavat kyllä kantajaansa, sen perusteeella mitä olen blogiasi lukenut. 8.kuvassa oleva ruutupaita myös herkullinen, mistä olet sen ostanut?

    VastaaPoista
  22. Anonyymi: ruutupaita on Sisleyn, edellissyksyn mallistoa muistaakseni. Kyllä nuo kaikki taitaa olla mun näköisiä :-) . Kiva, että kommentoit !

    VastaaPoista
  23. Wow, onpa muuten mielettömiä vaatteita sulla! Voi kun mä osaisin pukeutua noin. Mut aina vaan se farkut ja paitis töihin ;) Upee tyylitaju sulla ja kauniita vaatteita. Ja taito on se, että osaa yhdistellä niitä noin hyvin!

    VastaaPoista
  24. JOnna: kiitos kaunis :-) Mulla on vaatteita ihan liikaa, kuten näistä kuvistakin voi varmaan päätellä. Mutta just yhdistelemällä saa suppeammastakin vaatevarastosta eri näköisen, kannattaa kokeilla rohkeasti !

    VastaaPoista
  25. Kauniita kaikki, mutta jos suosikki täytys valita, niin sanoisin numero 24! Tosi klassikko takki, pienellä extralla. :-) Ja jos olet joskus tuosta luopumassa, niin ostaja on sitten täällä!

    Mukavaa viikonloppua -täällä tipaton menossa (yök)!

    VastaaPoista
  26. Himoshoppaaja: tipaton tekee terää, eikös se niin mene ? Pienen kevennyksen ajattelin itsekin aloittaa kohta.

    Takki on tosiaan ihana, just noista syistä jotka mainitsit !

    VastaaPoista
  27. Jos sulla on liikaa vaatteita, niin myy niitä blogikirpparilla - mulle :)

    VastaaPoista
  28. Anne: mulla on blogikirppis olemassa, mutta en ole saanut laitettua sinne mitään vielä myyntiin. Pitäisi ryhdistäytyä.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !