sunnuntai 15. tammikuuta 2012

RAVISHING


Talousanalyytikot vetävät johtopäätöksiä huulipunien ostotahdista, minä tyydyn vain vetämään tätä huuliini. Olen aika perso värikosmetiikalle, mutta yritän vältellä kosmetiikkaosastoja, omassa käytössäni kun tietyt tuotteet kestävät ikuisuuden . En juurikaan meikkaa töihin, vähän vain peittelen tummia silmänalusiani ( joita ei oikeasti peitä mikään ) ja laitan ripsaria, muu on turhaa.  Mutta vapaa-ajalla meikkaan sitäkin enemmän ( jos vaan on aikaa ) , tykkään kokeilla erivärisiä luomivärejä, rajauksia, poskipunia ja sen sellaisia, ihan kuin teininä. Välissä olikin pitkä ja tylsä ruskea kausi, siihenhän voin sitten taas palata tarvittaessa. Huulipunien suhteen olen kaikista muista värikokeiluista huolimatta ollut kuitenkin välinpitämätön, kunnes näin tämän vähän oranssiin vivahtavan kaunokaisen. Ravishing lukee pohjassa, niinhän se on !


12 kommenttia:

 1. Petriina, kuvat ovat hienot, mutta lopussa olisi pitänyt näkyä tuo väri sun huulissa;-) Miten se siis sopii sulle...

  Minä olen tylsä huulipunan käyttäjä, sillä olen valinnut merkin, joka on niin hoitava, että en sen lisäksi tarvitse muuta kosteutta ja väri on vaihtelee vain hieman eli pidän sen aika neutraalina siksi, että en jaksa enää vetää rajausväriä tai korjailla sitä. Minulla on huulipuna sekä käsilaukussa että jokaisen pikkutakkini taskussa! Toivottavasti mahdollisimman harva nyt lukee tämän;-)

  Minulle ei ikinä sopisi oranssi väri, mutta juuri nyt kaipaisin jotain, jossa olisi vähän enemmän 'munaa', mutta merkkiä en vaihda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä olisi pitänyt, mutta mulla on niin olemattomat huulet, ettei siitä olisi paljonkaan iloa ollut :-D

   Kosteuttavat punat ovatkin ihania. Tämän alle joudun nimittäin laittamaan sipauksen huulirasvaa. Ja neutraalin värin ymmärrän hyvin, se helpottaa elämää kyllä. Päädyin tähän oranssihtavaan just siksi, että se on vähän erilainen. Merkkikin on mulle uusi tuttavuus.

   Poista
 2. Mä oon taas niin tympeä. Laitan kyllä nassua melkein päivittäin pari minuuttia, mutta tympeänä aina samoja juttuja ja värejä. Sitten kun mentiin kavereiden kanssa sellaiseen meikki-iltaan naturellina missä meidät laitettiin, niin sielläkin mulle tehtiin niillä samoilla väreillä ihan sattumalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. selma: ehkä ne sun tylsät värit sitten vain sopivat sulle niin hyvin ? :-D Mäkin tosiaan monta vuotta laitoin aina vain samaa, kunnes keksin Inglotin !

   Poista
 3. Tämä on varmaan juuri oikea hetki kertoa, etten osaa käyttää edes huulipunaa, vain juhlissa. Muutenkin olen surkea meikkaaja ja tarkoitan, että olen laiska ja huono. Kumpaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no ihan sopiva hetki mielestäni :-) En minäkään mikään supermeikkaaja ole, mutta tykkään kokeilla kaikenlaista.

   Poista
 4. Minäkin tykkään meikata ja joskus vähän leikitelläkin sen tutun arkimeikin sijaan, mutta huulipunaa käytän harvoin. Se on ihan ihme juttu. Rakastaisin käyttää niitä, mutta sitten kun laitan huulipunaa, tulee ihan ylitällätty olo, vaikkei se muiden huulilla juuri koskaan siltä näytä. Ja toisaalta silmissä voi olla tosi vahvat rajaukset, niin luulisi, että se ylitällätty olo tulisi niistä ;)

  Mutta tuo on kyllä herkullinen väri, wau.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin tuon pointin ! Tämä ei ole liian räikeä väri, vaan sellainen aika raikas. Aloita jostain muusta kuin ihan kirkkaanpunaisesta ?!

   Poista
 5. Kauniin värinen huulipuna -mutta missä on huulikuva!? ;-)

  Mac on itselleni vähän tuntematon, siis käytössä, muuten toki tuttu merkki! Olen aika huono kokeilemaan uusia merkkejä, muutamien virhehankintojen vuoksi. Vaikka kuinka kokeilisin, niin aina päädyn kuitenkin Chaneliin. Siis AINA. Mitä meikkaukseen tulee, siinä sitten haastetta onkin. Heh heh. Tai no, haastetta ja haastetta, lookki on aina luonnollisen simppeli. Iltaan sitten pieni lisä vaikka kirkkaanpunaisesta huulikiillosta/huulipunasta ja se on sitten siinä. Ja huulipuna kestää huulilla...öööh max 15 min. En tajua mihin se häviää!!?

  Mielestäni on ihanaa katsella hyvin laitettua meikkiä ja sen kantajaa. On meikki sitten luonnollinen tai hivenen värikkäämpi. Övereitä (luonnollisesti) kammoksun. Mutta huulikuvaa odotellen...:-)

  VastaaPoista
 6. Himoshoppaaja: valiettavasti se huulipuna katoaa mahalaukkuusi ! :-D En muista, että monako kiloa keskivartonainen syö huulipunaa elämänsä aikana, mutta aika paljon... Huulikuva tulee heti, kun saan sopivan mannekiinin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinnehän se taitaa kadota -kamalaa!! Ja sitten pitäisi sutia lisää aina 15 minuutin välein. Raskasta. ;-) Sä olet varmasti mahtava huulimannekiini...

   Poista
  2. Mun huulimannekeeraustaidot ovat varmasti yhtä tasokkaita kuin mun konekirjoitustaidot. Virheistä päätellen eivät kovinkaan kummoiset siis :-)

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !