keskiviikko 11. tammikuuta 2012

OMA


Vihdoinkin se löytyi, oma nimikkokuppi, sellainen johon muut eivät saa koskea, eivät edes tiskatakseen. Olen katsellut kaikenlaisia sillä silmällä, mutta mikään ei ole tuntunut sopivalta. Kaikki tarjokkaat ovat olleet tyyliä liian iso, liian pieni, liian tavallinen, liian jotain. Tämä löytyi paikalliselta lasitavarakirppikseltä ja on takuulla uniikki. Kuppi on Arabian ja sen on käsin maalannut uuteen uskoon ihana, joskin tuntematon ahvenanmaalainen M.V.  Kiitos !


Tämän tieltä lensi roskiin korvaton Hattivatti-muki. Olen ( sopivasti soveltaen ) noudattanut periaatetta yksi sisään, yksi ulos. Se jotenkin ylläpitää kauhun tasapainoa, viisari ei ihan heilahda totaalisen kaaoksen puolelle. Nyt on joulun jäljiltä kirppispaikka varattuna ja Huutis-projekti aloitettu, jospa saisin muutaman ylimääräisenkin tavaran pois silmistä. Enää ei tarvitse kuin tukkia se reikä, josta tavaraa valuu sisään niin päästään johonkin balanssiin, kai. Minimalistia minusta ei tule millään, mutta tarpeeton tavara syö energiaa ja tukkii nurkkia. Toisaalta olen sitä mieltä, että tarpeetonkin voi olla säilyttämisen arvoista, jos sillä on tunnearvoa tai  se miellyttää esteettisesti, mutta ainakin lasten pieneksi käyneet vaatteet ja omat harhaostokset joutavat kiertoon, ilman tekosyitä !

11 kommenttia:

 1. Ulko-ovi pitäisi todellakin teipata kiinni ja tehdä sisääntulo vähän haastavammaksi ikkunan kautta. Harkitsisi kummasti kaiken sisään kannettavan..

  Mut hei, muki on tosi ihku!!

  p.s. Paluu karpiksi on tapahtunut. Näin tokan päivän ehtopäivän puolella olo ei enää ole örsö, aika jees. Maanantaina ei vaan kyennyt alkamaan vielä, heh

  VastaaPoista
 2. Teitpäs ihanan löydön!! Niiin mun tekis mieli saada tietää, mistä tuon löysit... ;)

  VastaaPoista
 3. Suloinen löytö ja tosiaan uniikki!

  Se olisi kyllä kieltämättä hyvä periaate tavaramäärän hallinnassa, että yksi sisään, yksi ulos. Nyt on meiltä lähtenyt useampikin yhtä aikaa ulos, sillä otin viime viikolla kirpputoripöydän ja olen vienyt sinne jo 5 isoa Prisman kestokassillista tavaraa ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvä periaate tuo yksi sisään, yksi ulos. Siitä kun osaisi itsekin pitää kiinni tuumii tämä rouva nimimerkillä Vintti täynnä tavaraa.

  Muki on kaunis!

  VastaaPoista
 5. Voi että, minä taistelin saman ongelman kanssa ennen joulua. Monivuotinen Saksalainen Milka -suklaan pääsiäisedition muki hajosi kahdesta kohtaa. En millään löytänyt sopivaa mukia, oli liian pieniä paljon ja jos löysin sopivan ison, oli se liian ruma...hermot meinas mennä. Sinnittelin vain sillä risalla. Sitten sain tyttäreltäni joululahjaksi ihanan sydänmukin, ja se on silleen niin rakkaudella ostettu (viidesluokkalaiselta), että siitä on ihana juoda kahvini. Vaikkei se ihan täydellisen kokoinen olekaan ;))

  Onnea sinun uudelle mukillesi!!
  Nätti ja uniikki, niinkuin omanikin. Kummallakin oma tarinansa.

  VastaaPoista
 6. Kaunis muki. Meillä on alkanut kertyä greengatea hyllyyn. Koko mukeja laitoin sitten kiertoon vaikka nyt niiltä on tullut aivan ihana vaaleanpunainen versio myyntiin!

  VastaaPoista
 7. Nätti mukava ja kaikista hienointa siinä on että ei ole mikään tunnistettava trendikuppi. Hyvä periaate toi sun periaate. Täälläkin käynnissä kova kierrätys,taas!

  VastaaPoista
 8. Kaunis muki, näyttää juuri käteensopivalta! Ei ole yhdentekevää tosiaankaan mistä kupista aamukahvin hörppäisee...
  Täälläkin pitäisi pitää tavaran ulosheittotalkoot. Jonkun pitäisi vaan tulla ja sanoa mikä lähtee, itse olen liian hellämielinen.

  VastaaPoista
 9. nanna: täällä on kanssa örsöyden ( kiitos sanalainasta ! ) häätö menossa, vaikka en vetänytkään ruokaövereitä. Suklaatakin söin vain muutaman palan.

  Nettishoppailu on mulle huono homma sikäli, että tulee helposti klikkailtua tässä pöydän ääressä ( ajatuksella palautan sitten, just joo ) ja kun käytettyäkin saa kohtalaisen helposti hankittua... ei hyvä, ei. Mutta yritän välillä karsia toisesta päästä edes.

  BagMiss: hihii, kerron kyllä :-)

  Susa: välillä pitääkin kantaa kamaa vähän enemmän ulos, meillä on ainakin muuton jäljiltä kaikenlaista extraa. jolle ei ole paikkaa. Meillä alkaa kirppisprojekti tänään !

  Pieni Lintu: on se suloinen ja just sopiva !

  Katja: Ja meillä on autotalli täynnä tavaraa, yyh. Tosin siellä on sellaisia juttuja, jotka ovat menossa kesäpaikalle, mutta on siellä muutakin ylimääräistä, plajon. Huonoja nuo tuollaiset välisijoituspaikat, ainakin silloin, kun ne ovat isoja !

  Kiitos :-)

  VastaaPoista
 10. Helena: lahjamuki olisi kelvannut hyvin myös, sellainen hartaudella valittu :-) Onnea tosiaan tarvitaan, muki ei ole paksuimmasta päästä...

  Taikku: Greengatella onkin nättejä astioita :-) Ja tykkään niistä Kokoista myös. Vaaleanpunainen Koko pitääkin tsekata, kuulostaa herkulliselta !

  selma: no ei ole trendikuppi tämä, ei tosiaankaan :-D Ja periaate... hmmm. Sovellan sitä silleen sopivasti ;-)

  liinu: tarvitset tavaranraivaajan :-D Sellaisen, jonka kanssa käydään jokainen juttu läpi ja joka pakottaa miettimään, että miten tarpeellinen joku juttu on. Ei välivarastointia ! Alan ymmärtää, että just se on mun ongelma. Laitan tavaroita säilöön, jossitkuitenkin...

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !