perjantai 27. tammikuuta 2012

VIESTI


Ihana pieni koululaiseni oli jättänyt minulle terveyhdyksen liitutauluseinälle: Äiti, sä oot kiva Tosi harmi että oot kipee mutta toivottavasti sä paranet pian <3 <3 <3 ja se oli hyvä kun meillä kävi peruna onnettomuus. Sydämen sisällä olevat kirjaimet symboloivat ilmeisesti tytön etunimen ensimmäistä kirjainta ja äitiä, perunaonnettomuudella taas viitataan yhteen, jo pari vuotta sitten tapahtuneeseen juttuun, kun torilta hankitut perunat levisivät jalkakäytävälle pussin hajottua. En yhtään tiedä, mikä siinä oli niin hauskaa lasten mielestä, mutta he muistuttelevat siitä vähän väliä, kertaavat yksityiskohtia ja nauravat aivan ratketakseen.

Joskus pienetkin asiat ilahduttavat todella. Vaatimatonkin huomionosoitus voi oikeasti pelastaa paljon. Tämä on sellainen hyvänmielen tervehdys, jota tuskin hennon pyyhkiä pois aivan heti, olkoon se näkyvillä pelastamassa useammankin päivän. Toivottavasti edes yksi vastaavanlainen ilonaihe mahtuu teidän muidenkin viikonloppuun !

13 kommenttia:

 1. Ai, miten ihana! Tuollainen kyllä lämmittää mieltä. Ja kuinka hienosti tyttäresi osaa jo kirjoittaa.

  Tuo perunajuttu toi hymyn huulilleni. Nimittäin meillä on lasten kanssa leikki nimeltä Perunatäti. Leikissä perunatäti soittaa lasten leikkikännykkään. Minun pitää vastata närkästyneenä ja sanoa, että "voi kuulkaas nyt, hyvä perunatäti, ettekö te tiedä, että me emme tarvitse viittäkymmentä kiloa perunoita!". Sitten päivittelen lapsilleni, miten se perunatäti soittaa koko ajan. Nyt pelkkä perunatädin mainitseminen naurattaa lapsia.

  Pikaista paranemista ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voihan peruna miten ihana ja symppis :) Pikaista paranemista ja leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Siinä se nähdään, miten on ihmisen onni pienestä kiinni. Tuskin juuri mikään muu olisi voinut aiheuttaa suurempaa hyvää mieltä kipeälle äidille. Tytär varmasti ajatteli, että perunapussionnettomuus nostattaisi ilon sairastavankin kasvoille - oikein hyvää viikonloppua sinnekin :D

  VastaaPoista
 4. Oi että miten ihana viesti! Jos ei tuosta parane, niin ei sitten mistään!

  VastaaPoista
 5. Nämä ovat kyllä niitä parhaita! ihana viesti. Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten suloista. Meillä myös tämä äiti sairastaa ja pikku-muori myös..mutta olipa ihana viesti. Oikeen hyvän mielen antoi tänne saakka.

  VastaaPoista
 7. Voi ihana!!! <3

  Vai perunaonnettomuus..heh! :D

  VastaaPoista
 8. Vähänkös liikkis viesti! :) Ja hei, mä tunnistan myös tällaisia "perunatarinoita" meidän lasten jutuista. Jotkut jutut vaan jää elämään ja ne jaksaa naurattaa. Ja ne on jotenkin aina pienia ja arkisia ja tuntuu että niihin liittyy yhteinen ilo vanhempien ja lasten kesken. Hassuja pieniä juttuja :)

  VastaaPoista
 9. Ihana <3. Pikaista paranemista ja perunaisia hymyjä!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kivoista viesteistänne ! Täällä on tosiaan tervehdyksen lukemisen jälkeen parannuttu yhdestä taudista ja aloitettu seuraavan poteminen :-/ No, ehkä tämä tästä. Iloista lauantai-iltaa kaikille ! <3

  VastaaPoista
 11. Voi mikä ihana viesti -eihän tuota malta pyyhkiä! <3 Vai että perunaonnettomuus, näin ne jää lapsille mieleen, vaikka itsestä voisi tuntua pieneltäkin asialta.

  Itse muistan ikuisesti lapsena tapahtuneen "pankkionnettomuuden": laskimme sisareni kanssa rahoja omista possuistamme, kun huomasin että sisareni possu oli hivenen pulleampi. Niinpä näppäränä tyttönä sekoitin rahat keskenään, joten Äitimme joutui jakamaan rahat tasan. Tästä vitsaillaan edelleen ja se tuo ihania muistoja mieleen. Muistan jopa sen olohuoneen nurkankin, jossa tämä tapatui... <3

  Nimimerkillä: n. 32 vuotta myöhemmin! Hih.

  VastaaPoista
 12. Himoshoppaaja: pankkionnettomuus kuulostaa hauskalta :-D Kaikkea sitä mieleen juolahtaakin ;-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !