maanantai 9. tammikuuta 2012

KOO NIIN KUIN KOTI


Tyttäreni mielestä kivoin kirjain on pikkuhoo. Minä tykkään Koosta. Se on niin kuin koti, kiva, kiinnostava, kaunis, kekseliäs, kiukkuinen, kirpeä, kipakka, keskiviikko, kirjain. Tai ihan mitä vain mieleen juolahtaa.

***

Olohuone on valmis - tällä erää. Nyt pitäisi suunnata ajatukset ja tarmo alakerran suunnitteluun. Alakerrassa emme ole tehneet vielä yhtään mitään, vaikka siellä tuleekin vietettyä aika paljon aikaa päivässä. Kodinhoitohuone ja vaatehuone siis sijaitsevat siellä. Toivoisin valoisaa ja toimivaa tilaa, jonne saisi ehkä pienen työpöydänkin tyylisen sijoitettua. Sille pöydälle haluaisin ompelukoneen, käyttövalmiina. Sen lisäksi ei tarvita kuin yksi osa-aikainen käsityönopettaja ja mooonta valmiiksi puolattua alalankarullaa ( vai mitä ne nyt ovatkaan ). Katselin nimittäin tuossa kangaspinoani, joka  aina vain kasvaa. Kankaat ovat kauniita ja ideoita olisi päässä vaikka kuinka, vain toteuttaja uupuu. Järjestetäänköhän tällaisille aloittelijoille jonkinlaisia tumpula-kursseja, joiden annilla pääsisi alkuun ?

6 kommenttia:

 1. Mukava K-huone. '50 -lukulainen pöytä ja kiva sohva, jossa etenkin tuo valkopohjainen tyyny houkuttavat jäämään. Nyt minäkin taidan yrittää kuvata mun vihreää huonettani...

  VastaaPoista
 2. Koonne on kovin kaunis! :) Koko olkkarikin ja tuo seinä, sulla on hyvin hyvä sisustussilmä.
  Odottelen uusi remppakuvia ;)
  Meillä menossa suunnitteluvaihe, katsotaan mitä keksitään...

  VastaaPoista
 3. Kaunista :) Kirjaimista pidän minäkin ja mulla myös kaapeissa kamala määrä käyttämättömiä kankaita. Osaisin muka tehdäkin niistä ties mitä, mutta jotain puuttuu... aika varmankin. Ongelmia aiheuttaa myös taipumukseni poukkoilla hommasta toiseen. Aloitan vähän kaikkea :D

  VastaaPoista
 4. Onpa teillä upea olohuone! Olen hiljattain löytänyt lueskelemaan blogiasi ja olen niin ihastuksissa teidän kodista!!! Aivan upea!

  VastaaPoista
 5. Kylläpä toi seinänväri onkin onnistunut !! Piti ihan hetki sitä tuijotella, kun näyttää niin hyvältä kaikki...

  Pistät ompelukoneen vain surisemaan ja hyvä tulee. Niin mäkin teen. (Satunnainen) innostus korvaa puuttuvat taidot!

  VastaaPoista
 6. Leena: sohva on mukava vanha herra Howard, joka on uudet päällisetkin saanut jo kertaalleen :-) Vaan enpä ehdi tuossa paljonkaan loikoilla !

  Heidi: kiitos :-) Nyt ei varmaan hetkeen tehdä mitään, tosin vessa- ja kodinhoitohuoneen remontin suunnittelu on käynnissä.

  Rilla: mä olen myös kova ideoimaan ja aloittamaankin, mutta kyllästyn aika helposti ! Ja poukkoilen, kun yritän tehdä monta asiaa samaan aikaan. Turha kai sanoa, että mistään ei tule valmista...

  Sari: kiitos :-)

  nanna: toi väri on miehen valitsema ( toim.huom, ) ja se on ihanan raikas. Sohvakin näyttää ihan eriltä kuin aiemmin, samoin muut releet.

  Mä pelkään, että pilaan ne kankaat :-/

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !