maanantai 23. elokuuta 2010

MORE CREAM, PLEASE !


Iskin silmäni Creamin syysmallistoon paikallisessa vaateliikkeessä. Kyseinen merkki on tuttu entuudestaan, mutta syksyn uutuudet näyttivät kauniimmilta kuin esimerkiksi kevään vaatteet. Mukaan tarttui kaksi mekkoa, joista toinen on selkeästi tarkoitettu alusmekoksi . Tuota tummanharmaatakin  yksilöä tulee varmaankin käytettyä vain legginssien tai kapeiden farkkujen kaverina, vaikka kuvasinkin sen ylläni mekkosena. Kyseinen mekko on muuten oikein hyvä esimerkki vaatteesta, joka henkarilla roikkuessaan näyttää epämääräiseltä rätiltä, mutta onkin päällä sittenkin oikein kiva.


Mekko Cream,  koru Liz Claiborne

16 kommenttia:

  1. Mä olen käynyt jo katsastamassa keväänkin Creamit ja nekin on ihania :)

    VastaaPoista
  2. Hei, löysin blogisi erään kommenttisi kautta ja ihastuin kuviisi ja tyyliisi! Itse olen juurikin tuskaillut omaa "tyylittömyyttäni" ja sitä, että en löydä mistään mieluista päällepantavaa. Ehkäpä tätä kautta saan vinkkejä. Tuo harmaa mekko on nimittäin juurikin sellainen, jota olen unelmissani etsinyt... :)

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. ^^^Millainen värimaailma kevään vaatteissa on ?

    ^^Heippa Mirka ! Kiva saada uusia vieraita ja kommentteja , kiitos :-) Mekko on kyllä ihana, se on sellaista joustavaa pitsiä eikä sitä siis tarvitse silittää ! Mallin nimeä en tiedä, lapussa on vain tylsä numerosarja enkä löytänyt mekkoa nettisivuiltakaan, vaikka sen pitäisi olla syksyn mallistoa. Paikallisessa putiikissa siitä oli kahta eri väriä, tämä ja vaaleampi harmahtava lila.

    Niinu: anteeksi että poistin sun kommentin, laitan vaikka tekstaria :-)

    VastaaPoista
  5. mun eilinen kommentti on kadonnut taivaan tuuliin...!

    mä muistan nähneeni jossain creamin vaatteita, mutten kuollakseenkaan muista, missä. osaatko vinkata? mä tarttisin tollasen alusmekon, ihan ehdottoman tarpeellinen arkivaate :)

    Ninja

    ps. näin tänään yhdellä työkaverilla maailman ihanimman odd mollyn, jollaista en ole edes netissä bongannut. valkoinen neuletakki, pinta sellaista kukkakuvioista.

    VastaaPoista
  6. En kyllä osaa auttaa tässä asiassa. Minttu voisi ehkä tietää paremmin. Yritin katsoa Creamin sivutkin, mutta en löytänyt sieltä jälleenmyyjien luetteloa :-/ Wishwear on ainakin aikaisemmin myynyt Creamia, kannattaa ainakin tsekata niiden sivut ja Creamin siuviltakin saa tilattua. En muista kylläkään nähneeni tätä mekkoa muualla kuin tässä paikallisessa pikkupuljussa. Toimitan sulle kyllä sellaisen, jos on tarvis :-)

    VastaaPoista
  7. Ai niin, tuosta neuletakista: onko se sellainen lyhyt kietaisumalli ? Jos on, niin olen samaa mieltä, se on aivan ihana !

    Ja vielä: Blogger tökkii aika pahasti välillä, ärsyttävää !

    VastaaPoista
  8. on, just sellainen lyhyt kietaisu. vähän mummontakki. mieletön.

    ja kiitos, mun täytyy pitää tutka päällä, josko tulisi creamia vastaan. ja kiitos diili-tarjouksesta, en vaan varmaan uskalla sovittamatta tilata.

    Ninja

    VastaaPoista
  9. mä löysin sen überihanan mollyn takin:
    http://oddmolly.com/collections/spring10?type=all&page=10

    ninja

    ja siis onko sulla tuo sama alusmekko sekä valkoisena että harmaana?

    VastaaPoista
  10. Mäkin törmäsin tuohon neuletakkiin, sitä olis vieläkin kaupan vaatimattomaan 350 €:n hintaan...

    Tuo alusmekko on ainoastaan valkoisena ( tai itse asiassa väri on milky sand ) ja kaksi muuta omistamaani Creamin alusmekkoa ovat harmaa ja vaalea persikka ( melon ).

    VastaaPoista
  11. Oi tämä Creamin mekko on niin ihana päälläsi! Metsästys tuotti eilen tulosta, mekko on tulossa minulle Ruotsista! Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  12. Kiva, että löytyi ! Toivottavasti sait sen hyvään hintaan :-) Ja kiitos :-)

    VastaaPoista
  13. Itsekin tilasin kyseisen mekon Ruotsista, kun Suomesta ei enää mistään löytynyt useista tiedusteluista huolimatta. On siis aivan mahtava päällä ja kiva kun ei ihan jokaisella vastaantulevalla ole:)Alle käy hyvin esimerkiksi Creamin mitzy alusmekko. Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
  14. Tänään näin että Wiklund myy Creamia! Heillä oli se alusmekko kahdessa värissä, josta puhuit :) Sitä minun tilaamaani mekkoa ei ollut, joten ei jäänyt harmittamaan että tilasin sen Ruotsista :)
    Hyvvee viikonloppuva!

    VastaaPoista
  15. Anonyymi: mekko on tosiaan mukava päällä. Kiva, että löysit tämän vielä jostain. Ja kiitos samoin :-)

    ladybird: kiitos tiedosta . Siellä tulee harvoin käytyä, on jotenkin väärällä puolella toria :-D Mukavaa viikonlopun loppua sinulle !

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !