lauantai 21. elokuuta 2010

I LOVE MARC


Jos  laukusta voi sanoa, että se on täydellinen, niin tämä Marc by Marc Jacobs :in laukku on sellainen. Se on pehmeää, mutta paksua nahkaa, se on tilava olematta kömpelö ja laukun saa joko olalle tai yliolan. Pidempi hihna on irroitettavissa. Metalliosat ovat vaaleat, jotain hopean ja kullan väliltä. Laukku on kuitenkin koostaan huolimatta suhteellisen kevyt kantaa, toisin kuin esimerkiksi Mulberryn Roxanne ( joka sekin tietysti kuuluu Täydellisten Laukkujen kastiin ). Laukku on ostettu Lontoosta, Suomessa Marcin laukkuja taitaa myydä ainoastaan Stockmann.Tunika Free People, alusmekko Kookai, leggarit H&M, laukku Marc by Marc Jacobs


10 kommenttia:

 1. Mulla on saman sarjan aurinkolasit, niissä on myös tuo metallilaatta. Hieno on laukku!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttava laukku ja vuori on tosi makee! Pelkään että Marcista tulee vähän liian tavanomainen -nyt kun sitä myydään Stockalla! Nää on aina kiva hankkia reissuilta...:D Luxusta.

  VastaaPoista
 3. ^^Tykkään niistä aurinkolaseista, oikein kivat :-)

  ^Toivotaan nyt kuitenkin, että ihan jokainen lyyli innostu näistä. Laukut on kiva hankkia reissuilta tosiaan, valikoima on hivenen eri kuin täällä.

  VastaaPoista
 4. Kiva laukku mutta myös ihana tunika :) Siitä tulikin mieleen että kun nyt omistan jo muutaman sun laukuista niin voisin nuo pari viimeistä myös maksaakin ;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis laukku! Mulla on saman sarjan lompakko, mutta tuohon laukkuun en kyllä törmännyt talvellakaan MJ:n omassa kaupassa Bostonissa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos :-)

  Anna, laukku on tosiaan Lontoosta, Selfridges myy Marc Jacobsia. Tästä oli/on olemassa pienempikin malli. Ostin tämän toukokuussa, jospa sitä ei vielä talvella ollut saatavilla ?

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä, mä tsekkaan sen netistä, sillä etsin edelleen pienempää mustaa nahkalaukkua (ehkä parissakin koossa...), vaikeaksi on tehtävä osoittautunut. Kesän Amerikan-reissulta löytyi kyllä tuota kokoluokkaa ihana Kenneth Cole, eli isoa en enää tarvitse.

  Voi tosiaan olla, että tuota laukkua ei yksinkertaisesti silloin vielä ollut tullut, sillä siinä liikkeessä on sekä Marcia että Marc Jacobsia aika kattavasti. Tai sitten mä olen sokea (ei sekään mahdotonta, meillä oli kauhea kiire lentokentälle....)

  VastaaPoista
 8. Helsingissä Marc by Marc Jacobs laukkuja myy myös ainakin Beam Erottajalla. Valikoima oli suht pieneksi liikkeeksi ihan yllättävän hyvä. Juuri eilen kävin siellä, mutta poistuin ilman yhtään kassia. Hyvä minä 8)

  VastaaPoista
 9. ^^Mietin sitäkin, että joskus Euroopassa ja Jenkkilässä on eri mallit myynnissä ?!

  ^Leena :-) Kiitos vinkistä, laitan sen eteenpäin. Arvaat varmaan, kenelle. Myykö liike muuta kuin laukkuja ?

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !