lauantai 28. elokuuta 2010

DOUBLE TROUBLEEdellinen postaus pohjustikin jo tämänkertaista. Ostan usein kivan ja sopivan vaatteen kahtena kappaleena, joko täysin samanlaisena tai sitten erivärisenä. Joskus tuplahankintoihin johtaa se, että en vain osaa päättää väriä, joskus taas se, että vaate vain on niin sopiva ja monikäyttöinen. Joitain vaatekappaleita kaapissani on jopa kolme erilaista, kuten esimerkiksi Odd Mollyn Tenfold Knit -neuletakkia...

Nämä Odd Mollyn tunikat ovat kestosuosikkejani. Ne ovat Hands of a lover -mallistosta. Jos joskus löydän kolmannen samanlaisen erilaisella värityksellä, hankin sen lisäksi. Creamin alusmekot ovat myös olleet kovassa käytössä ja jos joskus törmään valkoiseen samanlaiseen, ostan sen heti pois.

Onko kenelläkään muulla samaa vikaa ?


4 kommenttia:

 1. No kuten tiedät niin täällä on ihan sama vika :)

  VastaaPoista
 2. Ihan kiva, että joku muukin tunnustaa ;-)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli aikoinaan sama vika paljoltikin, kunnes tajusin, että kuitenkin loppupeleissä käytän vain yhden väristä ja se toinen (tai ne kaksi) lojuvat kaapin täytteenä O_O
  Siksi nykyisin ostan vain yhtä väriä.

  Mielenkiintoinen postaus sikälikin, että alempi tunika miellyttää kovasti silmääni ja ylempi taas ei, vaikka malli siis on sama!Värit vaikuttavat paljon.

  VastaaPoista
 4. Jarna: olen yrittänyt päästä tästä tavasta eroon, tuloksetta. Noita alusmekkojakin mulla on monta. Käytän kyllä kaikkia, mutta vähemmälläkin varmaan pärjäis !

  Väreillä ON väliä !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !