sunnuntai 8. elokuuta 2010

KENKÄFRIIKIN KOMEROSTAYllä on erään kenkäfriikin komerosta löytyneitä aarteita, joista itse voin vain haaveilla. Lasten roudaaminen päiväkotiin ja heidän kanssaan ulkoilu säällä kuin säällä rajoittavat selkeästi omaa kenkävalikoimaani.  Tällaiset kauniit, korkeakorkoiset ja kalliit kengät jäävät omalta kohdaltani hyllyyyn, lähinnä tarvitsen kumisaappaita ja lenkkareita ja näin kesällä joitain läpsyjä. Pidän erityisesti ylimmän kuvan korkokengistä sekä noista korkeavartisista saapikkaista, iiihanat ! Minkä parin valitsisit itse, ihan vain pelkän ulkonäön perusteella, jos käyttökertoja tai käytännöllisyyttä ei tarvitsisi miettiä ?

Kuvissa: satiinikorkokengät NineWest, ballerinat Dune, korkokengät Banana Republic, kultaballerinat Michael Kors, saapikkaat Michael Kors

9 kommenttia:

 1. ehdottomasti Dune ballerinat, aivan ihanat!!
  Sanna

  VastaaPoista
 2. Mäkin ottaisin kaikki... Jos pakotettaisiin valitsemaan, niin sitten nuo saappaat :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on kuitenkin ehkä aika sama maku kuin sulla :) Mä ottaisin ekana ne ylimmät kengät ja tokana saappaat. Mutta vähän rajoittaa myös sekin ettei ballerinat ole mun juttu ollenkaan. Mä en osaa kävellä kengillä jossa ei ole kantaa ollenkaan

  VastaaPoista
 4. Oih...ihania.
  Kyllä se olisi nuo ylimmät ihanuuden ja saappaat...

  VastaaPoista
 5. Ensimmäinen pari! Aivan jumalaisen kauniit. Ooh.

  Laita mulle ne mitat. Kropasta ja helman pituus. Ja mihin kohtaan tulee pitsiä.

  VastaaPoista
 6. Kaikki kengät ovat luonnossa paljon kauniimmat kuin kuvissa. Satiinikorkkarit varsinkin ovat oikein tositosi hienot :-)

  VastaaPoista
 7. Nuo ensimmäiset on aivan ihanat ja saappaista myös tykkään. Mäkin joudun tyytymään vähän maltillisempii korkoihin, kun kävelymatkaa on joka päivä kolmisen kilometria suuntaansa ja enemmänkin jos haen lapset.

  VastaaPoista
 8. Joo, ja kun vielä huomioi säät, joissa joutuu kävelemään, niin sopiva kenkävalikoima kutistuu entisestään... ;-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !