torstai 12. elokuuta 2010

KIRPPISLÖYTÖJÄ II


Lomashoppailut ovat koostuneet lähes pelkästään kirppislöydöistä. Tein Hietsusta superkivoja vaatelöytöjä, joista tässä osa. Ylimmän kuvan  tunika H&M,  seuraava kolmen euron  pitsitunika by Lindex ( alusmekko on ale-ostos paikallisesta vaateliikkeestä ). Morganin paita lähti mukaan hauskojen hihojen vuoksi. Kyseinen paita on kyllä muuten niin niukka, että vaatii joko alle tai päälle jotain muuta ollakseen käyttökelpoinen. Huiveja löytyi useampikin, kuvissa oleva kukkahuivi on BikBokin ja tupsuhuivi mahdollisesti Lindexistä ( laput leikattu irti, mutta muistaisin nähneeni ko. huivin siellä ).


H&M:n tunika on oikein kiva, ilmava ja juhlava pliseerauksineen ja "simpukoineen".  Ostin läjän muutakin vaatetta, mm. yhdet Vagabondin nilkkurit eurolla sekä lapsille leluja ja pelejä. Harmi, että täällä ei ole kunnon kirpputoria laisinkaan, eipä tarvitsisi juuri normikaupoissa  käydä !

3 kommenttia:

 1. Mielettömän kauniita ja onnekkaita kirppislöytöjä!

  Anu

  VastaaPoista
 2. Oijoijoi! Ihania.

  Mistä kummasta mäkin löydän tuollaisen ihanan yhdistelmän pitsihelmaista alusmekkoa ja sen päälle tunika?! Hemmetti kun asut kaukana, saisit lähteä mun personal shopperiksi.

  VastaaPoista
 3. Olen itsekin kovin tyytyväinen löytöihini, eikä tässä ollut kuin osa koko saaliista. Unohdin pari paitaa, joista tuli heti lemppareitani, täytyykin tehdä uusi postaus :-)

  Mä tulisin mielelläni personal shopperiksi, löytöjen tekeminen muille on yhtä kivaa kuin omien ostosten tekeminen !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !