keskiviikko 25. elokuuta 2010

LITS JA LÄTS


Vihdoin, vihdoin sain jo pari vuotta haikailemani Hunterin kumisaappaat itselleni. Koska en osannut päättää, ottaako mustat vai ruskeat, ostoskoriin päätyivät molemmat. Joo, tiedän, mutta kun näitä tarvitaan kohta melkein joka päivä. Kuka nyt koko syksyn haluaa tallustella samoissa jalkineissa ? Ja sitäpaitsi, mustat ovat kiiltävät ja ruskeat mattapintaiset ;-) . Hunterin Original-malli on mielestäni mukavan pitkä, mutta aika kapoinen. Itse saan helposti saappaat jalkaan pasummankin farkun kanssa, mutta kovin treenatuilla pohkeilla saattaa ongelmia tulla.

Saappaat saa muuten kivasti nimikoitua, kuten kuvasta näkyy. Mahtaakohan Elizabethilla lukea saappaissaan The Queen ???
5 kommenttia:

 1. Mä haluaisin myös Hunterin kumpparit mutta kaikki mallit mitkä olisin tilannut oli loppuunmyytyjä :(

  VastaaPoista
 2. Kyllähän sitä aina kahdet kumpparit tarvitsee. ;) Huntereita on kyllä nyt tosi paljon myynnissä ja ihmisillä jaloissa. Ne on kyllä tosi kauniita kumppareiksi. Mä taidan silti lampsia edelleen vanhoissa Vikingeissäni. :)

  VastaaPoista
 3. ^^Hunterin omilla sivuilla oli aika paljon malleja myynnissä, ostin omani sieltä.

  ^Mullakin on valkoiset Vikingit, jotka ovat parissa vuodessa menneet aika kamalan näiköisiksi. Silloin haeskelin ensin ( ponnettomasti ) Huntereita, mutta jostain syystä en saanut sittenkään tilattua niitä. Suomessa niitä ei varmaan edes myyty silloin vielä. Tilasin sitten Ilse Jacobsenit, jotka olivat sellaiset kanootit, että menivät samantien palautukseen ja päädyin helppoon ratkaisuun. Taas tuli todettua, että ei kannattaisi tyytyä mihinkään välimuotoon, vaan hankkia aina se, mikä tuntuu parhaalta. Heti.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !