torstai 4. heinäkuuta 2013

LOPUT

Orvokit ovat kauniita ja säänkestäviä kesän ensimerkkejä. Niitä onkin melkein pakko laittaa laatikoihin ja ruukkuihin jo aika aikaisin, vaikka tiedossa on, että viimeistään heinäkuun alkupuolella ne pitää joko leikata tai vaihtaa kokonaan. Minä päädyin kompromissiin, leikkasin osan orvokeista matalaksi  ( vaikka ne näyttävätkin aika karuilta nyt ) ja osan niistä vaihdoin daalioihin ja petunioihin. Parhaiten säilyneitä yksilöitä otin leikkokukiksi. Huonosti ne näyttävät kestävän sisällä, mutta edes hetken nuo loput vielä ilahduttavat.

Astia on vanha kirppislöytö.

6 kommenttia:

 1. Kauniita ovat orvokit kerrassaan. Ja minäkin harmittelen, että kuolevat kesken kesää. Kukkiin kiintyy kanssa kummasti. Ihana blogi tämä. t Hanna läskileiriltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orvokit ovat tosi kauniita, mutta toivoisin niistä koko kesän kestävää painosta !

   Kiitos ! :))

   Poista
 2. Orvokit... niin ihanat <3 Mullakin leikkuuoperaatio edessä, katson ja toivon, jos kukkisivat uudestaan loppukesästä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tosiaan leikkasin ne, vaikka aika rumiltahan ne näyttävät juuri nyt. Raportoin sitten, että miten käy !

   Poista
 3. Sama homma edessä. Leikkuu. Mutta aion hakea jotain tilalle kyllä, miulla laventelit ja orvokit on viihtyneet keskenään ja nyt tilalle jää aika vähän :( Josko ne tekis miun mieliks vielä yhden kerran loppukesän kukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin hain tilalle uusia kukkia, vaan aika vähän oli jäljellä tarjontaa :/ Toivotaan tosiaan, että ne kukkivat vielä !

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !