keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

KESÄINSTAT


Se Instagram. On se vaan niin kätevä ja hauska, edelleen. Vuodessa en ole kyllästynyt siihen yhtään, ja se on paljon se. Erityisen kätevä se näyttäisi olevan kukkakuvien ikuistamiseen. Myös muutama ruoka-annos ja maisema on tullut napsittua talteen sitä kautta. Kaikkea ei tietenkään tarvitse kuvata, mutta mukavaa on, että siihen on halutessa tilaisuus melkein aina, puhelin kun kulkee mukana suurinpiirtein 24/7. Lenkkeilyvauhtia homma toki välillä hidastaa, mutta se pitää vaan kestää, juuri noiden kukkasten vuoksi. 

19 kommenttia:

 1. Mun lenkkeilyvauhtia hidastaa ihanat lähistön autiotalot, joiden pihaan tai sisään on pakko poiketa. Ne näkyy kivoina mutkina sportstrackerin kartassa. Instaan en viitsi niitä laittaa, koska moni ei niistä tiedä ja tiedon levitessä ne tuppaa palamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just viikonloppuna yritin lenkkeillä landella, mutta siitä ei tullut mitään just noiden autiotalojen vuoksi. Olin vielä kameran kanssa liikenteessä, joten arvaahan sen. Mua harmittaa ihan hirveästi, miten paljon ihania taloja menee ihan hukkaan :( Miksei niitä voi esimerkiksi vuokrata eteenpäin ?

   Poista
  2. No sanos muuta! Täällä niitä on autioitunut pakkolunastusten myötä ja sitten paikalle ei kuitenkaan ole tullut vielä ainakaan toistaiseksi mitään. Jokunen odottaa ehkä kaavaa ja sen myötä purkua. Muutama on ihan mysteeri. Keskellä asutusta valtava tontti. Voisi kuvitella olevan kuolinpesän tms. hallussa.

   Poista
 2. Hyvvää huomenta kammarista ! Kaunis hellivä kesäpäivän kajo kuvissasi :)

  VastaaPoista
 3. Hirmuisen herkkä ja nostalginenkin♥

  VastaaPoista
 4. Ihania tunnelmia tulvillaan nuo kesäinstasi :) Mä muuten aikani jahkailtuani (saamattomuus) sain laitettua blogille oman instagram-tilin, jospa siis tulisi vähän ahkerammin päivityksiä sen kautta ;) Kivaa viikonloppua!! Ootteko mökillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Miten sut löytää Instagramista ? Blogin nimellä ? Mua vähän harmittaa, että oma tilini on " väärällä " nimellä. Pitäisikin katsoa, että saako sen vaihdettua.

   Ja joo, ollaan mökillä. Mun pitää poimia marjat talteen, ainakin punaiset. Ja hommaa riittää muutenkin... ;)

   Poista
 5. Voi ihania! Mä todella tarvitsisin puhelimen, jossa olisi kunnon kamera!!! Hurahtaisin tähän hommaan ihan sekunnissa ;) Onko sinulla joku apps jota käytät käsittelyyn?

  Kauniita, niin kauniita! Kiitos kun linkitit ja mahtavaa, että se onnistui! Tulethan uudestaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on puhelimena iPhone 4, sen kamera ei ole erityisen hyvä, mutta käsittelemällä kuvista saa ihan kiinnostavia :) Pari kuvaa noista on kuitenkin otettu järkkärillä, iCloudista olen ne sitten napannut tuonne. Teen sitä kuitenkin aika vähän, suurin osa omista Instagram-kuvista siis on ihan puhelinkuvia. Ja appsina on Phototoaster, mutta aion vaihtaa sen Photoeditoriin. Pari muutakin on tullut ladattua, mutta tuota ensin mainittua olen siis käyttänyt eniten :))

   Kiitos ja toki ! :))

   Poista
 6. Ihana kesätunnelma kuvissasi. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kauniita on kuvasi. Minä en sitä Instagramia tunne kun en käytä sitä sellaista puhelinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Seuraavaksi puhelimeksi hommaat sitten sellaisen ! ;)

   Poista
 8. Mun pitäisi myös vaihtaa puhelin, jossa olisi kunnon kamera. Kuvat näyttävät niin hienoilta!!

  VastaaPoista
 9. Kiitos :) Mutta tosiaan, kuten tuossa yllä selostin Monalle, osa on "kunnon" kameralla otettuja. Puhelimena on mulla siis iPhone4, sen kamera ei ole mitenkään erityinen.

  VastaaPoista
 10. Oikein käytettynä Instagramilla saa ihania kuvia, kuten sinulla! :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !