maanantai 15. heinäkuuta 2013

KANERVAA JA EMALIKUKKIA


Hauskimmat remppahommat eli tapettivalinnat on tehty. Tai no, hauskaksi tuskin pystyy sanomaan prosessia, jossa sekä ykkös- että kakkosvaihtoehdotkin ovat loppu, slut, finito ja jossa joutuu sitten niiden sijaan miettimään noin kolmeakymmentä sellaista vaihtoehtoa, joita ei alunperin olisi tullut edes ajatelleeksi. Ruskean Juhannusruusun tilalle tuli siten vaaleansininen vastaava  ja Sablonin tilalle tämä Kanervankukka. Mitä enemmän tuijottelen molempia tapettilappusia, sitä enemmän pidän molemmista. Kanervatapetti tuntuu erityisen hyvältä valinnalta, se kun tuo mieleeni mummulan ja erityisesti isoäitini, joka on tässä huoneessa lapsuutensa nukkunut ja Kallismaan pihan kanervat istuttanut.

Pitää muuten kehua Tapettitalon asiakaspalvelu ihan kunnolla. Kärsivällistä, ystävällistä, asiantuntevaa ja mukavaa. Eipä voisi juuri enenmpää toivoa ! 


Isohko emalivati on uudehko kirppislöytö. Olen monen muun tapaan vähän koukussa näihin vateihin ja kuppeihin. Mutta ihmekös tuo, kauniita ja monikäyttöisiähän ne ovat. 

15 kommenttia:

 1. Ihana tuo Kanerva! Onko uusi malli vai onkohan siitä vaan liin kauan kun tapettitehtaan sivuilla olen vieraillut? Sabloni loppu, ihan pysyvästikö? Siitä tykkäsin tosi paljon ja leikkimökkiä ajattelin sille sitten joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja emalit, koukuttavia tosiaan. Tuo yksilö on upea ja hienossa kunnossa! Meillä lapsilla saunassa pikkuemalivadit vesipyssyille ja muille saunakavereille.

   Poista
  2. Vastaus tuli tuonne alle, miksiköhän ?!

   Poista
 2. Hyvä tapettivalinta, tosi kaunis! Isoäitikin varmaan tykkäis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tykkäis :)) Ja livenä tämä on tosi hieno, kuva ei tee täyttä oikeutta.

   Poista
 3. Kanervankukka on vanha malli, josta tuskin otetaan enää uusintapainosta. Muut väritykset olivatkin loppuneet jo aikoja sitten. Sabloni on loppu, ainakin se sininen. Siitäkään ei ole tulossa uutta painosta. Pitäisi ihastua sellaisiin tapetteihin, joista muutkin tykkäävät, niin olisi helpompaa...

  Emalit on ihania. Löysin taas eilen yhden kivan pikkuisen :))

  VastaaPoista
 4. Tuohan on vallan hurmaava kanervatapetti, varsinkin mihin tunnelmiin se sinut vie! Samoin suloinen emalivati.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Onneksi sitä toista vaihtoehtoa ei sitten ollutkaan. Tämä on ihana ja pellavaöljypintainenkin vielä.

   Poista
 5. Joskus jokin onnenkantamoinen saattaa tuottaa jopa paremman lopputuloksen kuin alkuperäinen ajatus. Kanerva ja sen herättämät ajatukset hurmaavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelen ihan samaa... :) Ja tuo tapetti on kaunis, paljon nätimpi livenä kuin ruudulla.

   Poista
 6. Tapettitalosta mä olen myös saanut aina hyvää palvelua.Todella kaunis tuo kanerva tapetti j a emalivati on oikein herkku.Voi teitä onnellisia kun teillä noin ihana kesäpaikka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapettitalossa on ollut todella ystävällistä henkilökuntaa, olen soittanut sinne moneen otteeseen ja saanut joka kerta tosi hyvää palvelua.

   Kallismaa on tosiaan ihana :)

   Poista
 7. Se on hassua kuinka tapetit toisen esitteleminä tai seinällä antavat ihan eri vaikutelman kuin myyjän nettisivuilla. Halajan aina niitä inspiskuvia mutta aika harvoista vanhoista tapeteista niitä on, blogeista niitä taitaa paremmin löytää :). Mutta näin sitä tutustuu juuri uusiin malleihin, en tuollaistakaan muista itse sieltä vaikka paljon kyseisen puljun tarjontaa oon plärännytkin mutta kaunishan tuo on - ja sen idea sulle eritoten. Ja mulla on myös pari ihanaa isoa kuvioitua emalivatia, toinen hedelmä-astiana keittiössä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Itse teen ihan samaa, yritän hakea niitä muitakin kuvia kuin sen myyjän nettisivukuvan. Mutta kaikista tapeteista kuvia ei ole, tästäkään en löytänyt kuin yhden melko huonon kuvan ( sellaisen, jossa tapettia on seinällä koko mitalta ).

   Emalivadit ovat kivoja ja niitä voi käyttää vaikka mihin. Esim. taisteluleikeissä kypärinä !

   Poista
 8. Tosi kiva tapetti! Laitankin tuon korvan taakse Pehtoorin tuvan suunnitelmia varten. Olen sinne miettinyt tapettia, jossa olisi lilaa ja vihreää. Kiva sitten nähdä millainen tuo on tapetointuna pintana :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !