maanantai 20. elokuuta 2012

ODD MOLLY EASY V-DRESS IN POWDER



Ostin tämän mekon samaan aikaan sen vastaavanlaisen sinisen kanssa. Ajatuksena oli, että käytän tätä sitten kesällä kun olen hiukan päivettynyt. Just. Koivet ovat samanlaiset siskonmakkaran väriset pötkylät näin elokuussa kuin silloin tammikuussakin. Ehkä tämä menee ennemmin sitten syksymmällä paksujen sukkisten ja saappaiden kanssa kuten se sininenkin. Jotenkin vain tämä vaalea väri olisi kivempi näin valoisaan aikaan, mutta eipä tätä ole juuri tullut pidettyä. Itseruskettaviakaan en oikein osaa käyttää, inhoan niiden hajua niin paljon. Hmmm.

***

Pää on ihan jumissa flunssaviruksen vuoksi ja selkäkin reistailee. Ärsyttävä maanantai, en päässyt töihinkään. Olen siis nukkunut, juonut rooibosta ja roikkunut netissä sen, minkä olen jaksanut silmiä auki pitää . Museoviraston rakennustutkijan kanssa käyty keskustelu nimittäin aiheuttaa muutoksia remonttisuunnitelmiimme, kuten aavistinkin. Olen surffailut kaikkea kivaa ( tapetteja ) ja vähemmän kivaa ( huokolevyjä, navetan kattomateriaaleja ja huusseja ). Onneksi on netti ! Voin vain kuvitella, miten vaivalloista joskus vielä muutamakin vuosi sitten olisi ollut hoitaa tämäntyypisiä( kin ) asioita. Aikaa menee näinkin ihan kiitettävästi.

16 kommenttia:

  1. Nätti mekko - sopii hyvin sun vartalollesi! :) Kiva blogi sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Väri vaan ei taida olla kaikken paras, ainakaan kalvakkaa ihoa vasten !

      Poista
  2. Ihana mekko ja siis mitkä kuulumiset muutenkin!!!! Wautsi!! Pari kertaa nautiskellen luin ton edellisen, kun kuulosti niin mielenkiintoiselta. Ehdottomasti uusien suunnitelmien päivitystä sitä mukaa kuin niitä tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoista tämä kyllä on... suunnitelmia tulee varmaankin päivitettyä tännekin, nyt pitää vaan miettiä muutamaa juttua ennen kuin tehdään päätöksiä. Piharakennusten suhteen hommat siirtyvät joka tapauksessa ensi kevääseen, mutta sisähommia tehdään tässä syksyn aikana ainakin. :)

      Poista
  3. komppaan muita!! Nätti mekko!!!

    joo, kyllä tää netti on helpottanut asioita kummasti. Voi jösses jos kaikki raksajutukin ois pitäny hoitaa puhelinluetteloa plaraamalla ja tavallisia kirjeitä kirjotellen :D Ja sitä katalogi ja sistuslehtimäärää olis myös mahdoton kuvata :D

    Paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vain kuvitella, että millainen projekti tuo rakentaminen on... siinä on niin monta juttua selviteltävänä ja mietittävänä ja päätökset pitää vielä tehdä suhteellisen nopsaan ! Huh.

      Kiitos :)

      Poista
  4. Toi mekko on mun suosikki (vaikka niin taidan sanoa kaikista Mollyistani)!!! Tuo löytyy multa samanvärisenä puuterisena. Metsästin sitä hullun lailla Traderasta, kunnes viimein nappasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä huomaan sanovani monestakin vaatteesta niin :D Mutta kun ne on suosikkeja, suurin osa ! Itse ostin tämän ihan laillisesti alunnusmyynnistä, samoin sen sinisen. Mutta mäkin olen monesti myöhäisherännäinen, rasittavaa sitten se etsiminen ! :)

      Poista
  5. Parane pian! Ei ole kiva olla kipeä, ei.

    Sinulla on sitten aikamoisen mielenkiintoinen työrupeama edessä. Toivottavasti kerrot remontin edistymisestä.

    Kaunis mekko. Näyttää hyvältä tämänkin päivetysken kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron takuulla remontin edistymisestä, varmaan niinkin perusteellisesti, että joku jo toivoo jotain muutakin välillä ;)

      Kiitos ! :)

      Poista
  6. Oi oi, kaunis on! Tänä kesänä on kuule varmaan useammallakin ne siskonmakkarakoivet;) Paitsi mulla:D Parina päivänä ehdin mökillä istuskelemaan, eli silloin kun oli hellettä aurinkoista. Oliko vähän turhaa retostelua;)

    Pikaseen kävin koluamassa edellisiä postauksia, en oo ehtiny mitään käydä katsomaan niiiiiin kauaan aikaan.

    Voi hitsi toi remontti on niin mielenkiintoinen!!!!

    Toivottavasti flunssa on jo hellittänyt<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun koivet tarvisevat kyllä useamman tunnin grillauksen, jotta niihin tulisi edes vähän väriä. En tajua, etä miksi jalkojen ruskettuminen on niin vietävän hidasta ?!

      Remonttikuulumisia tulee lisää, välillä vaan jotain muuta ! :)

      Poista
  7. Suloinen mekko! Ja sama ongelma koipivärin kanssa, ne ei vaan rusketu. Jalkapöydät sen sijaan saivat väriä, mutta harmillisesti sattui sellaiset remmikengät jalkaan parina päivänä, että ovat nyt sitten raidalliset... Tyylikästä ;)! Ja remonttipostauksia odotellaan täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seeprajalat ?! :D Eiks eläinkuosit ole muotia ? Ihmeellistä muuten, että jalkapöytä ruskettuu, mutta nilkasta ylöspäin on sitten sitä kalkkunan nahkaa tarjolla...

      Poista
  8. Itse omasta rempasta juuri ja juuri selvinneenä allekirjoitan täysin tuon netin ylivertaisuuden. Monesti sieltä saa remppatuotteet myös edullisemmin ja suoraan kotiintuotuna, eikä tartte asua rautakaupoissa joka ilta. Toisaalta "huono puoli" on vaihtoehtojen rajattomuus. Surutta käytin monta iltaa johonkin hanavalintaan, kun aiemmin olisin napannut paikallisen liikkeen valikoimista meille parhaiten sopivan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä huomio tuo, että kun tarjontaa on niin paljon, menee " kaiken " tutkimseen helposti aika paljon aikaa siihenkin... toisaalta, käytän silti sen ajan ennemmin koneen ääressä kuin rautakaupoissa. Mua ketuttaa suunnattomasti lähteä töiden jälkeen jonnekin jättihalliin pyörimään ja taistelemaan myyjän huomiosta pari mekastavaa kersaa koivissa roikkuen... tiedät varmaan tunteen ! ;)

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !