perjantai 17. elokuuta 2012

170812Pikainen perjantaitervehdys muutaman kesäkuvan kera. Sain eilen sitä lisäinformaatiota, josta vähän vihjailin aiemmin ja huomenna selviää lisää. Museovirasto on lisäksi jättänyt yhteydenottopyynnön. Kallismaa on yllätyseksemme paljon vanhempi kuin mitä olemme luulleet. Vanhempi osa on rakennettu jo 1800- luvun alussa ja uudempikin 1850- luvun tietämillä... Aikamoisen grand old ladyn olemmekin saaneet käsiimme, toivottavasti osaamme kohdella sitä sen arvon vaatimalla tavalla. Hiukan tulee suunnitelmiin muutoksia, vaikka tokikin alunperinkin ajattelimme säästää mahdollisimman paljon vanhaa ja käyttää mahdollisuuksien mukaan perinteisiä korjausmenetelmiä. Mutta hurjan mielenkiintoista on saada lisäinformaatiota talosta ja tiluksista kyllä. Museoviraston luetteloihin tila on merkitty jo jokunen vuosikymmen sitten.

Kivaa viikonloppua kaikille ! Palailen varmaankin sunnuntaina asiaan !

4 kommenttia:

 1. olen uusi lukijasi ja kommentoin nyt ensimmäistä kertaa :) hurjan mielenkiintoinen paikka teillä! Ja ihana blogi sinulla, olen iloinen, että löysin tänne.
  Aurinkoista viikonloppua!
  Reetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka on tosiaan mielenkiintoinen :) Ensi viikolla varmaan selviää lisää kaikenlaista.

   Ja kiitos ! :)

   Poista
 2. Hei, minäkin olen uusi lukija. Kiva blogi!
  Iloa ja tsemppiä aarteen kunnostamiseen!!

  Ps. Saisinko samalla kysyä hassun käytännönkysymyksen: miten saat postattua 4x4 kuvaa neliönä?

  Ruut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos :)

   Teen tällaiset jutut Picasalla, sillä voi tehdä kollaaseja. Nämä ovat Instagram-kuvia, jotka olen muokannut ennen julkaisua neliön mallisiksi ja sitten vain liittänyt ne Picasalla yhteen. :)

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !