torstai 23. elokuuta 2012

KOLMEN EURON JAKKU ( JA KOLMENKYMPIN ASU )


Aika usein kuuluu rutinaa siitä, että lehdissä ja blogeissa esitellään vain kalliita merkkivaatteita. No, tässä tulisi vähän vastapainoa, koko asukokonaisuuden hinta pyörii siinä kolmenkympin tietämillä. Toki paljon helpompaa on hakea kaupasta valmis setti ja käyttää sitä, kuin etsiä ja löytää käytettynä jotain sieltä ja toista täältä. Toisaalta, yleensä siten saa kasaan jotain sellaista, mikä ei tule vastaan joka kadunkulmassa, jos sellaisella seikalla nyt mitään merkitystä on.

Viimeksi Hietsussa käydessäni nappasin mukaan tällaisen laatikkojakun, jollaisen hankkimista olen miettinyt, vaan vastaan ei ollut tullut mitään sopivaa ennen tätä. Jakku maksoi huimat kolme euroa eikä sitä oltu käyetty ollenkaan. Farkut ovat myös samaiselta Hietsun reissulta ( 2 € ), samoin kengät ( 15 € ) ja kassi ( 8 € ). Huivit ja paita ovat vanhempia löytöjä, muistaakseni euron luokkaa molemmat. Kengät ( Rossin laatupopot ) ovat muuten osoittautuneet käytössä aivan loistaviksi, voisin vaikka nukkua niiden kanssa ! Lisäksi ne ovat varsinaiset hyväntuulen kengät, nämä jalassa ei voi olla naama nutturalla ! :D

***

Oikein kivaa torstai-iltaa kaikille ! Ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille, kivaa, että olette löytäneet tienne tänne. Varsinaisia kaksisatasia en sitten tullutkaan pidettyä, ehkä luvassa on sitten kunnon kolmesataset ?!

18 kommenttia:

 1. Ihana asu! Kyllä halvallakin saa näyttävää ja hyvää aikaan kun osaa! Toi on muuten tosi kuin vesi, että yleensä aika kalliista päästä on asut blogeissa. Kiva nähdä edullista ja näyttävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kyllä saa edullismeminkin kasaan kivan asun , mutta se vaatii tosiaan vaivannäköä ja vähän näkemystäkin. Välillä pistää omaankin silmään vaatteiden ja asusteiden hinnat ( tai tiedossa oleva hintataso, lähinnä lehdissähän noita hintalappuja näkee ), vaikka pitää tunnustaa, että ostan itsekin välillä hintavampaa. Pyrin kuitenkin monet jutut hankkimaan alesta tai käytettynä.

   Poista
 2. Ihanaa, että joku oikeasti bloggaa joskus edullisimmistakin jutuista!!! Taas tuli todistetuksi, että tyyli ei ole rahasta kiinni!!! Oikein kiva ja toimiva asu! Sulla on niin tyyli hanskassa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteet ovat aika kalliita kyllä :/ Mutta haluan luoda uskoa siihen, että vähän vähemmälläkin rahalla voi pukeutua ihan kivasti, että kirppisvaatteet eivät tarkoita mitään katuoja-lookia :)

   Ja kiitos kaunis ! :)

   Poista
 3. Sä oletkin tollanen 2nd hand guru :) Ihanalta näytät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja tuon tittelin kyllä vie ainakin vaatteiden osalta yksi mun työkaveri ! Terkut vaan hänelle ! :)

   Poista
 4. Olet taitava! Ihanaa kun löytää edullisesti kauniita vaatteita. Mä en edes osaa käydä kirppareilla... jotenkin ahdistun aina kun menen sisälle- En osaa edes etsiä mitään... huoh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet valittavat samaa, että eivät edes osaa etsiä mitään... toki, tavaraa on usein ihan hirveästi, mutta kannattaa ohittaa suoraan ne, joissa ei näy MITÄÄN kiinnostavaa ja keskittyä sellaisiin paikkoihin, joissa on jotain toivoa. Ja aina ei löydä mitään. Ja paikoissakin on eroa, kävin itse juuri eräällä ihan kamalalla kirppiksellä, josta halusin vain äkkiä pois !

   Poista
 5. Kiva asu ja myös blogisi.Tykkään!

  VastaaPoista
 6. Oi kun olet tyylikäs! Teet niin upeita löytöjä. Samaa mieltä kuin edelliset, tyyli ei ole hinnasta kiinni kun sen osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Välillä teen, välillä en tee... riippuu päivästä ja paikasta ! Mutta Hietsusta olen varmaankin aina löytänyt jotain kivaa. Se on paikoista ihan paras.

   Poista
 7. Sullahan onkin kolmesataset ihan pian! Mahtavaa. :) Ja oi, mitkä kengät! Muutenkin - kuten olen sanonut - tykkään tyylistäsi kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät ovat aika kieltämättä aika karkit ! :)

   Ja toivottavasti saan järjestää kemut pian ! Ongelmia tuottaa aina sen jonkun kivan keksiminen... ideoita on, mutta ei välttämättä toteutuskelpoisia.

   Kiitos !

   Poista
 8. Ihana asukokonaisuus. Minua miellyttää erityisesti huivi, laukku ja pirteät kengät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Asusteita on aika helppo löytää kirppiksiltäkin !

   Poista
 9. Ihana asukokonaisuus! :)

  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !