perjantai 3. elokuuta 2012

MUUTAMIA KIRPPISLÖYTÖJÄ JA INSTAGRAMIN IHANUUDESTAKuten aiemmin jo hehkutinkin, Instagram on ihan superihana keksintö ! Olen napsinut sillä talteen kaikenlaista arkista kivaa, eipä tarvitse juurikaan raahata tuota kameran mötikkää matkassa. Puhelimella vain kuva "naps " ja siten parit muokkaukset, jotka tekevät hiukan huonommastakin kuvasta kivan. Harmittelen vain edelleen sitä, että vaikka Instagramin olen ladannut jo edelliseen puhelimeeni, en ole sen käyttöä vaivautunut opettelemaan kuin vasta nyt. 

Kuvissa muutama kiva kesäinen kirppislöytö. Erityismaininnan näistä saa tuo kukkakuvioinen peltipurnukka, jossa on ihan täydelliset värit. Keltaista olisi muutenkin ihan pakko saada kesäkotiin jonnekin, ehkä tapetoimme yhden huoneen jollain kivalla keltasävyisellä tapetilla. Päästäisiin vain siihen asti, että voi alkaa sisustusta suunnittelemaan...14 kommenttia:

 1. Ihana tuo Kulta-Mocca purkki!!! Superpirteet värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väritys on tosiaan onnistunut ! Olen tyytyväinen löytööni kyllä :)

   Poista
 2. Saat kyllä otettua ihania kuvia! Onko sulla käytössä uusi iPhone? Minulla on iPhone3 ja siinä on huono kamera. Onneksi Instagramilla voi korjata niitäkin ainakin vähän. :)

  Tuota Kulta-Mocca -purkkia ihailen minäkin. Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minulla on käytössä iPhone 4S ja tosiaan, kuvia on helppo fiksailla ainakin vähän Instagramin kanssa. Onneksi.

   Purkki on tosiaan kiva, eikä se ollut hinnalla pilattu. :)

   Poista
 3. Mä oon ihan pihalla Instagramista, täytyypä ladata se puhelimeen - kuulostaa hyvältä. Aina unohdan oman kamerani ottaa mukaan, niin sekään ei olisi enää ongelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lataa ihmeessä, se on kiva ja kätevä ohjelma !

   Poista
 4. Kiinnostavaa, että sinullakin on nälkä keltaiseen;-) Minulla se on hyvin salattu, sillä blondina olen joskus ostanut kananpojan keltaisen, kalliin neuleen ja näytin siinä karmealta. Sen sijaan tietty haalea maissi on mun juttuni. Yksi maisiinkeltainen neulepusero, edullinen Saksan matkan löytö, on palvellut jo 20 vuotta!

  Ehkä tarkoitit kuitenkin vain sisustusta, kun puhut keltaisesta...No, minulla on nyt se suuri Jaelin taulu, jossa vahva keltainen pohja...Se sopii kuitenkin olkkariimme hyvin ja on oikeastaan kuin piste iin päälle.

  Mikä on ihanampaa kuin valita tapetteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaista vain sisustukseen, kiitos :) Mutta sävyn kanssa on siinäkin tarkkaa, ei mitään kananpoikia siihenkään tarkoitukseen... ;)

   Jaelin taulu on hieno, se varmasti kruunaa sisustuksen kuin sisustuksen.

   Tapettien valinta on kivaa, mutta haastavaa.

   Poista
 5. Todella ihana Kulta-Mocca -purkki! Ja kuvasi ovat kauniita. Minäkin löysin Instagramin ihan äskettäin ja oon innoissani näpsinyt kuvia just kaikesta arkisesta ja lähistöllä olevasta. Kuten Katjalla, niin mullakin on vain iPhone3 ja siten onneton kamera, mutta onneksi tuolla ohjelmalla saa kuvista ihan kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Eipä tosiaan ole mitenkään älyttömästi kuvien laadulla väliä, jos niitä hiukan fiksailee. Suurin osa varmaan kuitenkin katselee nittä puhelimen näytöltä ( minä ainakin ), joten...

   Poista
 6. Jeee...tervetuloa instagrammiin!!! ;)

  VastaaPoista
 7. tuo tarjotin on kovin kaunis. Suloinen löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjotin on tosiaan aika söötti, toivon löytäväni sille suuremman kaverin. :)

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !