keskiviikko 20. lokakuuta 2010

SUOMUJEN SELÄTYS

Kuiva ihoni on todella harmillinen varsinkin tällaisena vuodenaikana, kun pitää käyttää pitkiä housuja koko ajan. Ja sukkia. Ja mahdollisesti jopa sukkahousuja, iiik. Juon paljon vettä ja syön kohtuullisen rasvaista ruokaa, mutta silti ihoni kaipaa ulkoapäin tulevaa kosteutusta ja pehmennystä päivittäin. Parasta hoitoa kuivalle iholleni tarjoaa tämä kaksikko: kylmäpuristettu kookosöljy ja karitevoi. Kookosöljy on siitä vekkulia, että sitä voi käyttää myös ruuanlaittoon tai sipaista leivän päälle. Ainoa negatiivinen asia, jonka sen käytöstä keksin on se, että sen käytön jälkeen kroppa  tuoksuu Bounty-pötköltä.  Ja toki imeytyminen vie hieman enemmän aikaa kuin tavallisen kosteusvoiteen. Kookosöljyllä väitetään lisäksi olevan liuta terveysvaikutuksia, kuten täältä voi lukea. En oikein usko, että yksikään yksittäinen aine tekee ihmeitä kenellekään enkä ole tähän mitenkään perhetynyt sen enempää. Ihan mielenkiinnosta vain googletin aiheesta muutaman jutun.

Pure Nuff Stuffin karitevoi sisältää lisäksi manteliöljyä. Olen aivan ihastunut nimenomaan tähän karitevoihin ja sen huumaavaan tuoksuun. Tätä nimenomaista tuotetta ei saa Suomesta, olen tilannut omani täältä , mutta muitakin vastaavia varmaan löytyy.


PS. Kun viimeinen puteli perinteistä meikinpuhdistusainetta on kulunut loppuun, siirryn käyttämään kookosöljyä ainakin silmämeikin poistoon: sillä näköjään lähtee myös vedenkestävä meikki kivasti !

2 kommenttia:

  1. Eipä kestä :-) Mulle tulee muuten tuosta sun nimimerkistä mieleen "Saariston lapset " -kirja, luen sitä vieläkin välillä, vaikka se virallisesti taitaakin olla lastenkirja.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !