perjantai 1. lokakuuta 2010

DOMESTIC GODDESS
Tämän postauksen ostikko on totaalisen hämäävä. En ole kodin hengetär millään muotoa. Essun ostin Etsystä siksi, että tuppaan sotkemaan kaikki vaatteeni ruuanlaitossa. Currya, tomaattisosetta, mustikkaa, rasvatahroja, just name it. Ihanainen rätti on Tuian virkkaama. Kuvat ovat täysin lavastettuja, en ole siivonnut tänään(kään). Puuhani ovat näyttäneet lähinnä tältä:...työpäivän lisäksi siis. Seuraavaksi lenkille.

6 kommenttia:

 1. Ok, nyt mun (toisen sottapytyn) on pakko antaa periksi ja mennä Etsyyn essua etsimään. Mun vanha Finlaysonin Olga-essu onkin jo ihan kulunut ja kamala ja... ja... ;)

  VastaaPoista
 2. Essu on todella kaunis, kävisi vaikka mekosta! :D

  VastaaPoista
 3. Etsystä varmaan löytyy essu poikineen ;-) Tämän mitoitus on muuten ainakin aika niukka, sekä pituuden että leveyden puolesta. Hiukan säätövaraa on onneksi, olkaimet ovat solmittavat.

  SatuK ja Hanna: essun on kaunis ja mekkomainen, juuri näihin ominaisuuksiin ihastuinkin. Tämä on myös hyvin tehty.

  VastaaPoista
 4. Kaunis essu! Ja hieno rätti ;) Mulla on useita essuja, mutta ne unohtuu aina kaappiin. En jotenkin osaa käyttää. Pitäisi varmaan tehdä tai ostaa Etsystä niin ihana essu,e ttä tulisi oikeasti käytettyä :D

  VastaaPoista
 5. Rätti on ihan super. Jos innostut virkkaamaan näitä lisää jossain ihme puuskassa, niin ilmoita ! Annan kodin useammallekin kappaleelle.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !