torstai 14. lokakuuta 2010

ALMOST BLACK


Odd Mollyn vaatteissa on jo pitkään ollut väri, joka kulkee nimellä Almost black. Väri on harmaanmusta, sellainen hieman epämääräisen haalistunut, kuten kaikki nämä kuvatkin. On aika hankalaa saada musta vaate näyttämään valokuvissa miltään, tai siis ainakin tällaisen amatöörin kuvaamana mustat vaatteet näyttävät helposti vain sellaiselta tummalta mössöltä vailla yksityiskohtia.

Eilen olikin ensimmäistä kertaa tänä syksynä villakangastakki päällä. Ulkona se tuntui juuri sopivalta ja kaupoissa kierrellessä se tuntui tuskastuttavan kuumalta. Onneksi ei kuitenkaan vielä tarvita villakangastakkia paksumpaa !

Paita Odd Molly ( Arouet shirt ), takki Guess, farkut ja huivi H&M, laukku Marc Jacobs, koru Etsystä

4 kommenttia:

 1. Ihana paita, samoin koko asukokonaisuus! Ehdin jo täällä ihastua, että Odd Molly on avannut liikkeensä ihan työpaikkani viereen...mutta olikin tukkutoimipiste :I

  Rattoisaa torstai-iltaa sinne!

  -Marie

  VastaaPoista
 2. Heippa Marie :-) Ja kiitos, paita on omasta mielestänikin ihana. Ja plääh, mikä pettymys ! Tukkutoimipiste ! Netistähän tietysti saa aina tilattua, mutta ei se tietenkään ole sama asia.

  VastaaPoista
 3. Hieno yhdistelmä -melkein kuin Madonna mustissaan! :D Toivoisin sinulta postausta kaikista Odd Mollyista jotka omistat. Onnistuisikohan?

  VastaaPoista
 4. Eiköhän :-) Kunhan vain päästään O -kirjaimeen asti.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !