torstai 21. lokakuuta 2010

B


Bloggaus, bloggaminen, vai miksi tätä nyt sitten suomenkielellä kutsutaankaan. Hauska tapa yhdistää ja tosiaalta jakaa muiden kanssa itselleni tärkeitä asioita kuten valokuvaus, vaatteet ja ruuanlaitto. Yritän pysyä pintapuolisissa ja kivoissa asioissa, elämä kun on muuten töineen ja kaikkineen aika totista touhua. Välillä kieltämättä iskee uskonpuute, kuka tätäkin lukee tai lukeeko kukaan ? Ainahan sitä toki voi ajatella, että omaksi iloksenihan minä vain... mutta se ei pidä paikkansa, kyllä toivon, että jutuistani ja kuvistani on iloa muillekin.

Erilaisten blogien lukeminen on myös mukavaa ja paljon antoisampaa puuhaa kuin esimerkiksi aikakausilehtien selaaminen. Minusta ainakin on hauska nähdä, mitä ihmiset elävässä elämässä pukevat päälleen ja miten he sisustavat ja mitä he ajattelevat, millaisessa maailmassa he  elävät.  Ihailen mielelläni harrastajavalokuvaajien upeita kuvia ja kädentaitajien luomuksia. Ongelmana vain on tällä hetkellä löytää runsaasta tarjonnasta juuri ne blogit, jotka tuntuvat "omilta" kuvineen ja tyyleineen ja pitäjineen. Se on ihan kivaa, mutta aikaavievää puuhaa, varsinkin, kun haluan perehtyä kiinnostavaan blogiin kunnolla. Parhaana metodina uusien tuttavuuksien löytämiseen pidän lähes kaikista blogeista löytyvää luetteloa bloggarin omista suosikeista. Mistä tulikin mieleeni, että on aika päivittää tuo oma luettelo ajantasalle !

7 kommenttia:

 1. Tulin toisen blogin kautta juuri näin. Minusta on mukava seurata monien erilaisten blogien juttuja ja kuvia. Se tuo sitä erilaisuutta. Mielestäni mukavasti tämä oli kirjoitettukin.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Luen, luen!!! :)

  Ja juurikin siksi sinun blogiasi, että se on virkistävästi erilainen kuin muut seuraamani blogit. Oikeastaan olen löytänyt juuri sopivan cocktailin erilaisia blogeja, joista jokaisesta saan jotain myös itselleni. Sitähän tämä on, parhaimmillaan kahden/monensuuntaista vuorovaikutusta.

  Minulla on välillä tapana lukaista joku kiinnostava blogi yhdeltä istumalta alusta loppuun. Lähinnä silloin nautiskelen omasta ajastani tällä tavoin, kun Mies on matkoilla ja lapset saatu nukkumaan. Blogin lukeminen on parhaimmillaan kuin olisi saanut käsiinsä erinomaisen kirjan.

  VastaaPoista
 3. Hep hep, minä luen! On niin mukava lukea sun kuulumisia, kun ennestäänkin tunnetaan ;-)!

  VastaaPoista
 4. minäkin luen! omaa blogia olen laiska päivittämään, miten sitä tuntuukaan ettei aika riitä siihen, mutta yleiseen blogiviidakossa seikkailemiseen löytyy aina aikaa. ihania blogeja monilla. :)

  VastaaPoista
 5. Wilhelmiina: kiva kun löysit tiesi tänne :-) Erilaisia blogeja tykkään minäkin seurata. Ja tämä on yksi hyvä tapa löytää kivoja blogeja: joku jättää kommentin ja nimimerkin takaa löytyykin sitten mukavaa luettavaa :-)

  Mirka: kiitos samoin ! Tykkään vasrinkin sun tyylistä kirjoittaa ja olen erityisesti mieltynyt juttuihin Sofiannista ;-) Sopiva cocktail on itsellänikin hakusessa. Jostain syystä juuri omantyylisiä vaateblogeja mun on vaikea löytää, suurin osa on ihan liian teinejä/pintamuotia.

  M-K: hih, olikin hauska treffata tällä tapaa !

  Jenni:yritän aina välillä käydä kurkkimassa, että josko olisit saanut päivitettyä :-)

  VastaaPoista
 6. Minulla on parisen kymmentä blogia joissa käyn epäsäännöllisen säännöllisesti. Päivästä riippuen haen niistä juuri sen tunnelman mitä sinä päivänä kaipaan. Usein kun löytää yhden oikein mieluisan löytää sen blogin kommentoijien kautta monta samanhenkistä hauskaa kyläilypaikkaa.

  VastaaPoista
 7. ^Totta. Yritän lukea uudessa blogissa kommenttejakin ja kurkata kiinnostavien nimimerkkien taakse. Ja kiva kun kävit :-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !