tiistai 5. lokakuuta 2010

OI, AMY !
Amy Butler on monelle jo vanha tuttu, mutta minä olen vasta hurahtanut. Kankaat ovat aivan ihania, kauniita ja kauniin värisiä ja hienosti yhteensopivia. Itse pidän eniten vanhoista Lotus- ja Belle-malliston kankaista, joiden löytäminen on kyllä ollut hivenen hankalaa. Mallistoja ei nimittäin enää valmisteta, ollenkaan :-/ Onneksi on internet ja varsinkin Etsy ! Se on sitten kiva paikka, kun pitää löytää jotain tällaista. Oikein harmittaa, etten osaa itse ommella. Enkä aio myöskään aloittaa harjoittelua näistä kankaista, vaan jätän nämä kaunokaiset Ninnuskan hellään huomaan. Ainakin yksi tilkkutäkki on tilauksessa ja keskimmäisen kuvan raitakankaan olen suunnitellut käytettäväksi pojan huoneen laskoskaihtimen reunoihin koristeeksi. Tämähän on jo melkein sisustamista ! ;-)


5 kommenttia:

 1. Ovatpa todella ihastuttavia! Noitahan voisi ostaa pelkästään pinoon kasattavaksi. Toimisivat "sisustuselementtinä" ja antaisivat vihjeen kätevästä perheen äidistä... ;)

  Mietin mistä Amy Butler oli niin tuttu, mutta kas, hänhän tekee myös askartelupapereita, joita minulla taitaa olla "muutamia".

  VastaaPoista
 2. Voi apua mikä määrä! :D

  Mutta on nuo kyllä niin kauniita.

  VastaaPoista
 3. Mirka, kiitos hyvästä vinkistä, mutta eiköhän karu totuus paljastuisi hetkessä, kun kaikissa sohvatyynyissä ja muissa sisustustekstiileissä lukee IKEA tai jotain muuta vastaavaa... :-) Sofiann tietysti hurauttaisi hetkessä näistä vaikka mitä ihanaa ja ensi viikolla viimeistään esittelisi luomuksena täysin viimeisteltynä kaikelle kansalle :-D

  Ninnuska: ei tarvitse ottaa paineita :-)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kankaita ja määräkin tuntuu passelilta -paljon kaikkea! :D Eikö tilkkutäkki taivu itseltä?

  VastaaPoista
 5. Ei taivu, ei. Ompleukone on kyllä viritettynä ja saan tänään ompleiutaitoista seuraa. Ehkä näistä kankaista saadaan jotain aikaiseksi jo tänä viikonloppuna !

  Eikös se niin ollut, että enemmän on enemmän ? ;-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !